Toto je nová Miss Universe! Najkrajšou ženou sveta je Američanka, Slovenka či Ukrajinka ako bábiky

Počas uplynulého víkendu sa konalo v americkom New Orleans svetové finále súťaže krásy Miss Universe. Ako sa hovorí v športovej terminológii, víťazstvo zostalo doma. A to vlastne hneď dvakrát.

16.01.2023 06:45
Miss USA R'Bonney Gabriel Foto: ,
Miss USA R'Bonney Gabriel reaguje na zisk titulu Miss Universe počas svetovej súťaže v New Orleans.
debata (24)

Víťazkou svetovej súťaže krásy, ktorá tento rok oslávila svoje 71. výročie, sa stala americká kráska R'Bonney Gabriel. Pôvabná R'Bonney, ktorá sa narodila v texaskom Houstone, sa postarala o to, aby víťazstvo pre najkrajšiu ženu univerza zostalo v jej rodnej krajine, kde sa súťaž aj konala. Okrem toho však zaujala aj ďalším faktom.

Miss USA R'Bonney Gabriel reaguje na zisk...
Miss USA R'Bonney Gabriel reaguje na zisk...
+21Miss Ukrajina Viktoriia Apanasenko počas...

Gabrielovej otec pochádza z Filipín, čo z nej robí prvú americkú víťazku s čiastočne filipínskym pôvodom. Filipínsky pôvod má pritom aj nová majiteľka licencie na súťaž krásy – thajská influencerka, milionárka a transgender aktivistka Anne Jakapong Jakrajutatip.

zväčšiť Zľava: Miss USA R'Bonney Gabriel, Miss... Foto: SITA/AP, Gerald Herbert
Miss Universe Pageant Zľava: Miss USA R'Bonney Gabriel, Miss Venezuela Amanda Dudamel a Miss Dominican Republic Andreina Martinez. Trojka najkrajších.

V prípade Američanky, ktorá do TOP 3 najkrajších žien, postúpila aj s víťazkami z Venezuely a Dominikánskej republiky, zaujal však aj fakt, že ide o jednu z „najstarších“ držiteliek titulu. R'Bonney má 28 rokov, čo je momentálne najvyššia veková hranica súťaže. V rozhovore s porotou tiež uviedla, že si myslí, že súťaž by nemala byť limitovaná vekom. „Ako žena si myslím, že vek nás nedefinuje,“ uviedla v interview.

Joy Corrigan Čítajte viac Oscarové hviezdy v bikinách, vyzlečené modelky aj svalovci z plátna! Tieto tváre začali rok 2023 na pláži

Na súťaži sa zúčastnila aj slovenská víťazka zo súťaže Miss Universe SR Karolína Michalčíková. Tá sa predviedla napríklad v trblietavej striebornej róbe počas súťaže večerných rób a pôsobila ako živá bábika. Nechýbala ani Miss Ukrajina Viktoriia Apanasenko, ktorá vzdala poctu vlastnej krajine šatami s farbami ukrajinskej vlajky.

zväčšiť Miss Slovenská republika Karolína Michalčíková... Foto: SITA/AP, Gerald Herbert
Miss Slovenská republika Karolína Michalčíková Miss Slovenská republika Karolína Michalčíková počas prehliadky večerných rób na 71. ročníku súťaže Miss Universe.

© Autorské práva vyhradené

24 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #žena #Miss Universe #Miss Amerika

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...