Tatjana Patitz verila v uzdravenie do posledných dní! Z Kalifornie prišla s rakovinou bojovať aj do Nemecka

11. januára obletela svet smutná správa o úmrtí modelky Tatjany Patitzovej, ktorá vo veku 56 rokov prehrala boj s rakovinou.

22.01.2023 00:00
Tatjana Patitz Foto:
Tatjana Patitz na podujatí GQ Men of the Year Awards 2007.
debata

Ako píše magazín Bunte, Tatjane Patitzovej diagnostikovali rakovinu prsníka koncom roka 2020. Zo svojho domova, za ktorý si v roku 1988 zvolila Kaliforniu, priletela na špecializovanú kliniku v Hannoveri, kde podstúpila terapiu.

Tatjana Patitz Čítajte viac Príčina smrti supermodelky Tatjany Patitzovej je odtajnená! Tu sú odkazy Crawfordovej či Schifferovej

Ako ďalej uvádza spomínaný magazín, o diagnóze sa niekdajšia supermodelka dozvedala v roku 2020 a bola pre ňu šokom. Kvôli liečbe opakovane cestovala do Nemecka a bola si istá, že rakovinu porazí. V to dúfala, ako magazín cituje zdroj z jej okolia, do svojich posledných dní.

Archívny záber z kariéry supermodelky Tatjany...
 Tatjana Patitz ako jedna z hviezd na akcii...
+8Tatjana Patitz na podujatí GQ Men of the Year...

V Nemecku sa objavila v októbri 2022, práve v Berlíne sa posledný raz usmievala na červenom koberci po boku svojho 19-ročného syna Jonaha. 56-ročná Patitz prišla na podujatie "Tribute To Bambi“. Ide o charitatívny projekt zameraný na pomoc deťom a mladým ľuďom, ktorí sa ocitnú v núdzi. V októbri predniesla Patitz na podujatí aj emotívny prejav. Jej návšteva Nemecka bola zároveň spojená aj s jej liečbou rakoviny. Svoj boj však napokon v januári prehrala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tatjana Patitz

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...