Rozvedená Gisele si užívala pláž v Kostarike. Hľadáte jej nového priateľa? Po boku však stál ktosi iný

Ešte v novembri minulého roka zachytili objektívy paparazzov v Kostarike topmodelku Gisele Bündchenovú v spoločnosti jej údajného nového partnera Joaquima Valenteho.

24.01.2023 00:00
shutterstock 124626445 Foto:
Topmodelka Gisele Bündchen na archívnom zábere.
debata

Tréner bojových umení a model má byť podľa viacerých zdrojov mužom, ktorý nahradil po boku brazílskej rodáčky jej bývalého manžela – športovca Toma Bradyho. Gisele ho vraj podľa zdrojov z jej okolia zbožňuje a najmä mu veľmi dôveruje.

Modelka Gisele Bündchen Čítajte viac Sama dlho nezostala! Bündchenovú zachytili s novým chlapom, ich prvé zábery Toma nepotešia

„Ale nie je to ten tradičný vzťahový scenár. Joaquim je učiteľom jej detí a rovnako učí Gisele, majú veľmi hlboké osobné spojenie. Ale či z toho bude niečo viac, to je vo hviezdach,“ citoval svojho informátora magazín People.

zväčšiť Topmodelka Gisele Bündchen (vpravo) si užívala... Foto: Profimedia
Gisele Bündchen Topmodelka Gisele Bündchen (vpravo) si užívala s priateľmi a rodinou na pláži Kostariky. Na snímke aj s dcérou Vivian.

Keď sa prednedávnom objavili nové zábery z Kostariky, tentoraz z januára tohto roka, staré len niekoľko dní, Gisele na nich zachytili objektívy spokojnú, usmiatu a v ukážkovej fyzickej forme. Valenteho by ste však po jej boku márne hľadali. Inštruktor jiu-jitsu chýba.

Namiesto neho modelka, ktorá nedávno nafotila sexy kampaň na kabelky Louis Vuitton, strávila čas s dcérou Vivian a jej kamarátkou a tiež neznámym (pravdepodobne rodičovským) párom.

Tom Brady, Gisele Bündchen Čítajte viac Ťažké chvíle po rozvode? Gisele Bündchen to jednoduché nemá, ale... veľa sa vlastne nezmenilo!

Nemá to však podľa viacerých jej známych byť signálom, že potenciálna romanca medzi ňou a Valentem je už passé. Štyridsaťdvaročná kráska si vraj chce užívať veľa času so svojimi deťmi a tie má na prvom mieste. S Joaquimom však sú v tesnom kontakte, no dohodli sa, že bude lepšie, ak eliminujú príležitosti, keď ich môžu fotografovať paparazzi. Nuž, uvidíme, ako to bude v budúcnosti pokračovať.

Topmodelka Bella Hadid a jej dovolenková bikini...
Hviezda reality-šou Selling Sunset Christine...
+17Modelka a influencerka Joy Corrigan počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #kostarika #milenec #Gisele Bündchen

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...