Sex predáva, vedia to dobre obe! Kim verzus Naomi v reklamnom súboji luxusu: Ktorá ohúri viac?

Provokácia v reklamách nie je žiaden výmysel roku 2023, používa sa už celé dekády na to, aby prilákala pozornosť zákazníka. A používa sa dodnes. Napríklad aj so slávnymi hviezdami ako hlavnými "lákadlami".

19.02.2023 10:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Pred pár dňami sa veľmi krátko po sebe objavili oficiálne vonku dve reklamné komunikácie luxusných značiek, ktoré stavili na slávne tváre a eroticky ladený podtext.

V prvom prípade je reč o Kim Kardashianovej a kampani, ktorú nafotila pre taliansky módny dom Dolce & Gabbana. Slávna americká celebrita a podnikateľka sa predvádza na čiernobielych záberoch dua Mert & Marcus. Niekoľko fotografií je ladených vo veľmi zvodnom a sexy tóne.

Simona Tabasco (vľavo) a Beatrice Granno Čítajte viac Krása týchto Talianok očarila divákov Bieleho lotosu a tiež... Kardashianku! Vyzliekla ich do (vlastnej) bielizne

Kardashianovej obsadenie do role hlavnej reklamnej tváre nie je vôbec prekvapivé. Televízna a internetová star sa totiž podieľala na podobe aktuálnej kolekcie a v spolupráci s dizajnérmi Stefanom Gabbanom a Domenicom Dolcem vytvorila jednu z najsexi kolekcií talianskeho módneho homu za posledné roky.

Druhá slávna dáma, ktorej sexi podobu zachytáva reklamný spot a krátke video Jonasa Akerlunda, je topmodelka Naomi Campbell. Tá sa pre zmenu prepožičala službám novej kolekcie a kampane značky Alexander McQueen. Na videu je zachytená, ako kráča v čiernej kombinácii nohavíc a krátkeho rozhaleného saka. Pod vrchným dielom nemá oblečené vôbec nič a v spote predstavuje silnú, odvážnu a zvodnú ženu, ktorá má byť symbolom britskej značky. Nie je však jediná – Campbellovú doplnila napríklad aj herečka Sadie Sink či jej staršia kolegyňa Pom Klementieff.

Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka...
Televízna celebrita a podnikateľka Kim...
+6Kim Kardashian  na podujatí MET Gala v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #reklama #Naomi Campbell #Kim Kardashian

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...