Božská Gisele v Riu predvádzala oceľové brucho a zvodný look, ale... aha, čo s ňou urobil slávny magazín?

Len pred pár dňami fotografi cvakali ako diví, keď sa vo VIP zóne na sambodrome v Rio de Janeiro objavila slávna modelka Gisele Bündchen.

24.02.2023 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue Italia (@vogueitalia)

Jedna z najslávnejších zástupkýň modelingovej profesii v histórii a dlhé roky aj najlepšie platená modelka sveta síce v posledných rokoch trochu ustúpila do úzadia. Po rozchode s manželom Tomom Bradym sa však zdá, že Gisele má tiež plány znovu sa viac realizovať v rámci svojej profesie.

Isabel Goulart Čítajte viac Tvrdá konkurencia pre Gisele Bündchenovú! Karneval v Riu vyzlieka jednu topmodelku za druhou

Najnovšie zábery, ktoré sa objavili na internete len pred pár dňami, vznikli pre prestížny časopis Vogue Italia. Okrem návratu ikonickej supermodelky však zaujme azda ešte viac iný fakt – na prvý pohľad ju len málokto spozná.

Gisele Bündchen oslavuje karneval v  Rio de...
Gisele Bündchen oslavuje karneval v  Rio de...
+2Gisele Bündchen oslavuje karneval v  Rio de...

Mamu dvoch detí pre fotenie do módneho magazínu zmenili vizážisti priam na nepoznanie a aj na titulnej stránke časopisu, ktorý ide o pár dní do predaja, je len veľmi ťažko rozpoznať v dáme s ostročervenými uhladenými vlasmi a výrazným mejkapom prirodzenú krásku, ktorá sa pred pár dňami v tope nad pupok vlnila do rytmov samby v rodnej Brazílii a predvádzala objektívom z celého sveta svoju bezchybnú formu a pevné bruško.

zväčšiť Gisele Bündchen oslavuje karneval v  Rio de... Foto: Profimedia
Gisele Bündchen Gisele Bündchen oslavuje karneval v Rio de Janeiro.

Gisele pre Vogue Italia nafotil talentovaný fotograf Rafael Pavarotti a ako priznávajú zástupcovia časopisu, išlo o ich výslovný zámer. Modelka ním vraj bola nadšená. Na ďalších fotografiách, ktoré boli medzitým sprístupnené na sociálnej sieti, predvádza kráska ďalšia (rozmanité) podoby. Viac si pozrite na ďalšej strane, kde nájdete niekoľko záberov z magazínu Vogue Italia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vogue #Gisele Bündchen #obálka #premena #kráska

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...