Od hlavy po päty zahalená či celkom nahá? Irina Shayk zvládne oboje, pozrite sa na ten rozdiel

Napriek tomu, že sa blíži k štyridsiatke, jej kariéra je azda zo sezóny na sezónu ešte úspešnejšia. Určite za to vďačí aj variabilnosti. Ruská topmodelka Irina Shayk sa totiž nebojí naozaj žiadnej premeny či podoby.

26.02.2023 00:00
Irina Shayk Foto: ,
Ruská topmodelka Irina Shayk na prehliadke značky Ferrari v Miláne.
debata (1)

Potvrdila to za posledné týždne opäť viackrát. Naposledy veľmi čerstvo na týždni módy v Miláne, kde sa objavila na prehliadke kolekcie Ferrari Jeseň/Zima 2023–2024. Tridsaťsedemročná modelka sa objavila na móle s dramatickým líčením s výraznými perami v lesklej, no tmavej farbe. Predvádzala čiernu kreáciu s rolákovým topom pod sakom a bola doslova zahalená od hlavy po päty.

Irina Shayk Čítajte viac Nové fotky ruskej krásky Shaykovej? Útočí krásou aj pravým hákom. A naostro!

Len pár týždňov predtým sa však fanúšikovia krásnej Rusky mali možnosť pozerať aj na celkom inú jej podobu – a vlastne stále majú. Ide totiž o medzinárodnú kampaň, ktorá vznikla na sezónu Jar/Leto 2023. Irina ju nafotila pre značku Marc Jacobs a neostýchala sa pred objektívom vyzliecť celkom donaha.

zväčšiť Ruská topmodelka Irina Shayk v novej reklamnej... Foto: Profimedia
755210726 Ruská topmodelka Irina Shayk v novej reklamnej kampani pre značku Marc Jacobs.

Výsledok pôsobí zvodne, sexy, ale zároveň vkusne. Fotograf Tyrone Lebon okrem ruskej rodáčky nafotil aj americkú hviezdu mól (a televíznej reality-šou) Kendall Jennerovú. Ani ona však nemala toľko odvahy ako jej staršia kolegyňa. Na jednej z fotografií síce pózuje hore bez, ale nechala si aspoň pančuchy. Aj v tomto prípade sú všetky intímne partie patrične prekryté a kampaň amerického tvorcu pôsobí seduktívne, no nie nepatrične.

Americká superstar Kim Kardashian a dizajnéri...
Herečka Dakota Johnson na prehliadke značky...
+26Americká herečka Maya Hawke na prehliadke Prada...

Na týždni módy, ktorý prebieha v Miláne, sa pritom objavili obe menované modelky. Shaykovú okrem prehliadky Ferrari čaká aj módna šou Versace, na ktorej sa objavuje so železnou pravidelnosťou. Kendall Jenner sa zase predstavila v zozname modeliek prehliadky Prada. Prezentácie nových módnych kolekcií sú aj lákadlami pre hviezdne tváre.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JAWARA (@jawaraw)

Do Talianska za posledné dni zavítalo množstvo svetových hviezd, medzi nimi napríklad speváčka Dua Lipa, herečka Christina Ricci, jej staršia kolegyňa Uma Thurman či jej vlastná dcéra, tiež herečka Maya Hawke. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #kampaň #prehliadka #Marc Jacobs #irina Shayk #Ferrari

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...