Mladých aj krásnych je dosť, ale Gisele je len jedna! Nová titulka 42-ročnej Brazílčanky v plavkách povie všetko

Status supermodelky si udržiava aj roky po tom, čo už sa tak aktívne práci na móle či pred objektívmi nevenuje. Po najnovšej sérii záberov si ho však určite ešte utuží.

26.03.2023 00:00
Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre... Foto:
Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre magazín Vanity Fair.
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanity Fair (@vanityfair)

Brazílska kráska Gisele Bündchen sa objavila na titulnej strane amerického magazínu Vanity Fair a jej záber, exteriérová fotografia z pláže, ktorá zachytáva 42-ročnú Brazílčanku v ružových plavkách Chanel, je stelesnením esenciálnej krásy a pôvabu tejto dámy.

Gisele Bündchen Čítajte viac Božská Gisele v Riu predvádzala oceľové brucho a zvodný look, ale... aha, čo s ňou urobil slávny magazín?

Podľa mnohých jej fanúšikov je tiež odpoveďou na to, prečo je dnes také náročné pre mladšie zástupkyne z modelingovej brandže získať takú obrovskú slávu ako práve niekdajšia tvár Victoria's Secret. „Gisele je len jedna. Nebude taká iná,“ znejú oslavné komentára na internete.

Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre...
Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre...
+3Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre...

Fotografie, z ktorých jedna zdobí titulnú stránku a ďalšie sa nachádzajú vo vnútri magazínu, vznikali už pred pár mesiacmi. Aj paparazzovské momentky z pláže, kde sa dvojnásobná mama fotila, len potvrdzujú, že Brazílčanka patrí medzi najkrajšie ženy planéty.

zväčšiť Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre... Foto: Profimedia
Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre magazín Vanity Fair. Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre magazín Vanity Fair.

Ani to však nemusí byť zárukou na to, že sa vám v živote vydarí všetko. Minulý rok sa Gisele rozišla a tiež aj stihla rozviesť s manželom Tomom Bradym, známym americkým športovcom. „Bola to smrť môjho sna,“ označila celkom expresívne rozchod a odlúčenie od manžela, s ktorým vychovávali spolu dve deti.

Kaia Gerber Čítajte viac Oscarovú prehru si liečil v spoločnosti krásnej priateľky: Áno, pri pohľade na jej krivky sa dá zabudnúť na všetko

Hoci aj pre blaho detí sa exmanželia rozišli v dobrom, Gisele je vraj stále zlomená z toho, že jej manželstvo nevyšlo. Médiá ju už začali dávať dohromady s iným fešákom – má to byť inštruktor jiu-jitsu Joaquim Valente, s ktorým krásku zachytili opäť nedávno aj v Kostarike, kam sa presídlila. Topmodelka však doteraz odmieta potvrdiť akékoľvek bližšie spojenie so šarmantným inštruktorom, ktorý trénoval ju, ale našiel si cestu aj k jej deťom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanity Fair (@vanityfair)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Vanity Fair #pláž #Gisele Bündchen #topmodelka

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...