Najprv sexi v bikinách, potom so závojom a šampanským! Americká kráska ide pod čepiec, takto sa lúčila so slobodou

Zasnúbená je už niekoľko rokov, no zdá sa, že teraz ju konečne čaká cesta k oltáru. Blížiacej sa svadbe jednej z najkrajších amerických modeliek predchádzal poriadny žúr.

31.03.2023 00:00
debata
zväčšiť Americká topmodelka Taylor Hill a jej partner -... Foto: Profimedia
Taylor Hill a jej partner - snúbenec Daniel Fryer Americká topmodelka Taylor Hill a jej partner - snúbenec Daniel Fryer na zábere z roku 2022.

Rozlúčku so slobodou si hviezda kampaní Ralph Lauren či niekdajšia kráska z móla Victoria's Secret užila v spoločnosti skupiny najlepších kamarátok. Nechýba medzi nimi napríklad kolegyňa Daphne Groeneveld či ďalšie modelky, ale tiež kamarátky, ktoré vraj Taylor pozná ešte od strednej školy.

Adriana Lima Čítajte viac Mama troch detí ako femme fatale v červenom. Ale divíte sa? Svojou krásou zarábala milióny

Zábery (preklikajte si ich šípkou v odkaze z Instagramu), ktoré kráska zverejnila na sociálnej sieti, naznačujú, že dámska jazda bola naozaj vydarená. A miestami aj celkom divoká. Hill si užívala slnečné počasie a prenajatú jachtu v slnečnej destinácii. Na fotkách, ktoré sprístupnila aj svojim fanúšikom, vidieť niekoľko dievčat v bikinách a samotná „budúca nevesta“ predvádza dokonalé krivky tiež.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Hill (@taylor_hill)

Nechýba však ani fotografia v párty mini-šatách a so závojom – zdá sa, že takto vystrojená sa Taylor Hill vybrala na rozlúčkovú párty a poriadne oslávila posledné dni ako slobodná žena.

Dvadsaťsedemročná modelka sa už čoskoro vydá za svojho snúbenca Daniela Fryera, s ktorým tvoria pár už niekoľko rokov a zasnúbili sa v roku 2020. Pre pandémiu však museli svadbu viackrát odložiť. Fryer je britský podnikateľ, ktorý podniká v oblasti doplnkov výživy a liečiv s obsahom konope.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Hill (@taylor_hill)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #zásnuby #modelka #rozlúčka so slobodou #Taylor Hill

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....