Takmer 20 rokov sa ako anjelik vyzliekala do zvodnej bielizne. Adriana Lima sa vracia k slávnej značke, čaká nás...

Bezmála dvadsať rokov bola tvárou jedného z najznámejších výrobcov dámskej bielizne. Aj to brazílskej rodáčke Adriane Lime zabezpečilo status sexsymbolu a milióny na účte.

13.04.2023 00:00
Adriana Lima Foto:
Modelka Adriana Lima na zábere z eventu venovanému Heavenly Fragrance od Victoria´s Secret.
debata

Reč je, samozrejme, o spolupráci so značkou Victoria's Secret, ktorú dnes trojnásobná mama ukončila v roku 2018. Možno práve v tom najlepšom čase – renomé americkej značky, ktorá bola povestná svojimi prehliadkami so sexi modelkami v bielizni, sa v tom čase totiž začala otriasať pod náporom kritických komentárov, ale aj obvinení z neinkluzivity či necitlivého zaobchádzania s modelkami.

Adriana Lima Čítajte viac Mama troch detí ako femme fatale v červenom. Ale divíte sa? Svojou krásou zarábala milióny

Dnes, v roku 2023, keď sa značka snaží už nejaký čas „rehabilitovať“, sa slávna Adriana Lima vracia pod jej krídla. Potvrdila to len nedávno sama oznámením na sociálnej sieti. Ak by však niekto čakal, že sa 41-ročná brunetka bude znovu vyzliekať na prehliadkovom móle, asi sa nedočká.

zväčšiť Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce &... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
Adriana Lima Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce & Gabbana na slávnostnej premiére novinky Air v Los Angeles.

Lima, ktorá minulý rok v septembri porodila tretieho potomka, sa stala tvárou nového parfumu Heavenly Eau de Parfum a svoje opätovné spojenie so značkou už aj stihla osláviť na podujatí v Beverly Hills.

Simon Baker Čítajte viac Záhadná blondínka, no všetky oči na ňu: Kto je ďalšia kráska po boku Mentalistu, na pláži sa jašili ako pubertiaci

„Byť tvárou tejto ikonickej kampane a vône je také výnimočné, pretože krásne dopĺňa ženské vyžarovanie, ktoré je symbolom inšpiratívneho poslania Victoria’s Secret oslavovať každú ženu,“ uviedla vo vyhlásení pre médiá Adriana, ktorá pre značku v minulosti pracovala od roku 1999 do roku 2018.

zväčšiť Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers. Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers.

V súčasnosti sa modelingu venuje už len okrajovo, no objavuje sa na rôznych spoločenských podujatiach. Naposledy napríklad na slávnostnej premiére filmu AIR, na ktorej ju sprevádzal aj partner – filmový producent Andre Lemmers, s ktorým má práve tretie dieťa. Prvé dve, dcérky, pochádzajú z jej manželstva s basketbalistom Markom Jaŕicom.

Jennifer Lopez a  Ben Affleck na premiére filmu...
Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce & Gabbana...
+16Jimmy Kimmel a  Molly McNearney na premiére...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria´s Secret #návrat #Adriana Lima

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....