Barbie z Nórska ozdobila v bikinách Saint Tropez. Ani nemusí chodiť domov, túto krásku už čaká... akcia roka

Od minulého roka je z nej vydatá pani, ani to však topmodelke Fride Aasenovej nevzalo chuť do práce. Nedávno sa objavila na prehliadke, ktorá bola magnetom Francúzskej riviéry.

15.05.2023 00:00
Frida Aasen Foto:
Nórska topmodelka Frida Aasen na prehliadke značky Etam v Saint-Tropez.
debata (1)

Plavovláska, ktorú médiá zvykli častovať aj prívlastkom „nórska Barbie“, sa stala jednou z tvári novej kolekcie značky Etam. Dvadsaťosemročná Frida sa pridala k modelkám, aby predviedla kolekciu plaviek v prostredí, ktoré po dovolenke a plážovej garderóby priam volá – na plážovom lide v Saint Tropez.

Modelka Frida Aasen v kreácii Dundas.
Modelka Frida Aasen.
+9Modelka Frida Aasen.

Vysoká blondínka predviedla pestrý model bikín s podprsenkou bez ramienok, v minulosti sa Frida objavila aj na prehliadkach značky Victoria's Secret. Bola tiež tvárou značky Retrofete či niekoľkých šperkárskych ateliérov.

zväčšiť Nórska topmodelka Frida Aasen na prehliadke... Foto: Profimedia
Frida Aasen Nórska topmodelka Frida Aasen na prehliadke Etam Croisière 2023 v Saint-Tropez.

Modelka, ktorá sa v lete 2022 vydala za podnikateľa Tommyho Chiabru, sa pravdepodobne na francúzskom pobreží zdrží ešte nejaký čas. Už o pár dní tam totiž štartuje filmový festival v Cannes, ktorý aj Frida v minulosti ozdobila ako jedna z hostí na červenom koberci.

Michaela Kocianová Čítajte viac Paparazzovia poľujú v Miami na krásky v plavkách, ale videli aj túto známu Slovenku? Vyzlečená môže rovno na titulku

Krásku si pozývali na podujatie práve zástupcovia rôznych značiek ako svoju „ambasádorku“ a reklamnú tvár. Tie najkrajšie momenty Fridy na červenom koberci nájdete v galérii. Mimochodom, viete, že bola nádherná nevesta? Viac nájdete tu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #modelka #Frida Aasen #Etam

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....