Rekordy sú prekonané! 81-ročná Martha Stewart pózuje v plavkách na slávnej titulke, jednu dostala aj transrodová star

Ani tento rok sa americký magazín Sports Illustrated nevzdal svojho povestného vydania - špeciálneho čísla venovaného kolekciám plaviek. Z niekdajšieho "katalógu" s krásnymi modelkami je však dnes už niečo oveľa viac.

16.05.2023 06:41
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador)

Špeciálna edícia časopisu s podtitulum Swimsuit Issue sa v posledných rokoch popri záberoch očarujúcich krások v plavkách, zvečnených v rozličných kútoch sveta, stala aj priestorom na búranie mnohých mýtov mantinelov sveta krásy a vrcholového modelingu. Na jeho stránkach sa objavili modelky s kilami navyše, hendikepované športovkyne a modelky či trans modelky a umelkyne. Je to tiež prvý magazín, ktorý zbúral predsudky v prezentácii zrelých žien v plážovej garderóbe. A tohtoročné číslo prekročilo všetky doteraz nastavené „rekordy“.

Maye Musk Čítajte viac To tu ešte nebolo! 74-ročná mama Elona Muska pózuje v plavkách na titulke slávneho magazínu!

Dôvodom je, že na jednej zo štyroch obálok, ktoré boli v pondelok odtajnené verejnosti, sa objavuje slávna americká moderátorka Martha Stewart, dnes 81-ročná megastar s vlastným impériom a majetkom niekoľkých miliónov dolárov. Titulnú stranu zdobí v jednodielnych plavkách a v plášti, v časopise sa potom nachádza séria ďalších fotografií.

zväčšiť Moderátorka Martha Stewart na archívnom zábere... Foto: SITA/AP, Jose Luis Magana
Martha Stewart Moderátorka Martha Stewart na archívnom zábere z apríla 2022.

„Bolo fakt trochu divné odletieť na ostrov a prezliekať sa pred celým štábom do deviatich rozličných plaviek,“ prezradila Stewart v talk-šou Today, kde aj odhalila podobu titulnej strany. Dodala tiež, že „v mojom veku je pózovať na titulke je nepochybne výzva, ale myslím si, že som ju zvládla“.

Kim Kardashian, fotenie, SKIMS Čítajte viac V bikinách pózuje v studenom vetre, jej výdrž však nie je to, čo ohúri. Pozrite sa, takto vyzerá Kardashianka bez retuše

Slávna blondínka, ktorá sa v minulosti pre daňové úniky ocitla na čas aj vo väzení, no potom znovu rozbehla svoju celebritnú kariéru, prezradila tiež, že vďaka modelingu prežila náročné časy v mladosti, keď nemala dosť peňazí. „Šla som od 50 centov za stráženie detí po 50 dolárov za pózovanie. Bolo to skvelé,“ uviedla v Today.

Stewart sa tak stala ešte o niekoľko rokov staršou modelkou ako v minulosti Maye Musk – teda modelka a mama Elona Muska, ktorú Sports Illustrated umiestnil na titulnú stranu v roku 2022. V tom čase mala 74 rokov.

Okrem Stewartovej sa na ďalších titulných stranách objavili tri dámy. Prvou je americká herečka Megan Fox, ktorá pózuje v sieti zo zlatých plieškov na nahom tele, druhou nemecká transrodová speváčka Kim Petras (prvou v poradí bola v roku 2021 modelka Leyna Bloom), ktorá je momentálne medzi najúspešnejšími speváckymi hviezdami súčasnosti. Do tretice sa priestor ušiel aj modelke Brooke Naderovej. Ostatné titulky nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #plavky #titulka #Sports Illustrated Swimsuit Issue #Martha Stewart

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...