Milióny na konte, drsný fešák po boku, ale krásna Rosie nepotrebuje ani jedno, aby bola magnetom

Na móle ju už vídať pomenej, britská kráska a modelka Rosie Huntington-Whiteley však núdzu o pozornosť nemá. Možno tak trochu aj vďaka slávnemu partnerovi.

17.05.2023 00:00
Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie... Foto: ,
Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie Huntington-Whiteley nemohli na premiére chýbať. Ona v kreácii Versace, on v obleku Bottega Veneta.
debata

Len pred pár dňami sa v Ríme konala slávnostná premiéra novinky Rýchlo a zbesilo 10, záverečného filmu akčnej série, v ktorej si zahral aj Brit Jason Statham. Práve on je už viac ako dekádu životným partnerom niekdajšej supermodelky a hviezdy prehliadok Victoria's Secret.

Brie Larson Čítajte viac Rímsky monument a pred ním... oslnivá Charlize Theron v podprsenke, krásna Brie aj svalovec Diesel. Zbesilá jazda štartuje

Tridsaťšesťročná rodáčka z Plymouthu nemohla po Stathamovom boku chýbať a v slnečnom Ríme, s majestátnym Koloseom na pozadí, si užila veľkolepú premiéru a pózovanie pred objektívmi z celého sveta. Pozornosť si vyslúžili aj jej šaty – mama dvoch detí si obliekla čierny večerný model so semitransparentným korzetom z dielne značky Versace a len potvrdila to, že pokojne zajtra by mohla vykročiť na mólo a predviesť napríklad kolekciu najnovšej bielizne.

Americká herečka Brie Larson v kreácii Versace...
Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie...
+18Herec Vin Diesel na slávnostnej premiére filmu...

Rosie, ktorá je tiež známa ako jedna z kľúčových tvárí britskej módnej značky Burberry, sa však posledné roky omnoho viac venuje vlastnej rodine a svoju popularitu využíva najmä ako influencerka. Na jej profile na Instagrame sa dajú nájsť rozličné príspevky, od takých, v ktorých predvádza novú kozmetiku až po spolupráce s výrobcami luxusných odevov.

zväčšiť Herečka Daniela Melchior v kreácii Saint Laurent. Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Daniela Melchior Herečka Daniela Melchior v kreácii Saint Laurent.

Šikovná kráska je tiež už niekoľko rokov autorkou vlastnej kozmetickej línie Rose Inc. a aj vďaka nej sa rozhodne nemusí báť o nedostatok financií. Odhadovaný majetok príťažlivej partnerky britského akčného hrdinu je zhruba 30 miliónov dolárov.

zväčšiť Herečka Charlize Theron na slávnostnej premiére... Foto: SITA/AP, Gregorio Borgia
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na slávnostnej premiére filmu Rýchlo a zbesilo 10. V kreácii Dior Haute Couture.

Na premiére Rýchlo a zbesilo 10 v Ríme nebola Rosie jedinou dámou, ktorá svojou garderóbou (a priehľadným materiálom upútala pozornosť. Platilo to aj o herečke Charlize Theronovej či hviezde filmu Daniele Melchiorovej. Ktorej pristala priehľadná látka najviac? Vyberte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Jason Statham #Rosie Huntigton-Whiteley #Rýchlo a zbesilo 10

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...