Němcová, Peštová či Herzigová - pred objektívom zvyčajne žiaria sólo, toto sú však (dôležití) muži ich života. Poznáte ich?

Partnera krásnej Daniely Peštovej pozná azda celé Slovensko. Ale neprekvapí to - aj vzhľadom na fakt, že ide o populárneho speváka Pavla Haberu. Ale čo ostatné polovičky slávnych českých krások?

30.05.2023 14:00
France Cannes 2023 amfAR Arrivals Foto: ,
Benjamin Larretche a Petra Němcová spoločne v Cannes.
debata

Na nedávnom filmovom festivale v Cannes sa napríklad objavila česká kráska Petra Němcová. Hoci pred objektívmi zvyčajne pózuje sama, tentoraz mala pánske garde, čo razom vyvolalo záujem médií. A nešlo o nikoho iného ako o Němcovej príťažlivého manžela.

onathan Davino pomáha svojej snúbenici - herečke Sydney Sweeney Čítajte viac Blond kráska Sweeney je objektom túžby mnohých... ale smola! Toto je muž jej života, už jej navliekol aj prsteň

Štyridsaťtriročná kráska, ktorá kedysi krátko randila aj s hercom Brucom Willisom, je vydatá za podnikateľa Benjamin Larretche a väčšiu časť roka trávia v Karibiku, kde majú jeden zo svojich domovov. Spolozakladateľa spoločnosti Shamana spája s Němcovou nielen filantropické cítenie, ale tiež ich spirituálny prístup k životu. Dokonca mali takú aj svadbu. A zdá sa, že spolu vyzerajú veľmi šťastne.

Poznáte však aj životných partnerov ďalších českých krások? Čo napríklad Eva Herzigová, Karolína Kurková, Simona Krainová alebo Tereza Maxová. Ako vyzerajú ich muži? Pozrite sa v našej galérii.

Benjamin Larretche a Petra Němcová spoločne v...
Česká topmodelka Daniela Peštová a jej partner...
+5Simona Krainová v šatách od Michaela Kováčika....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Daniela Peštová #Eva Herzigová #partneri #Petra Němcová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...