Nádherná Alessandra žiarila pri podprsenke za 2,5 milióna dolárov

Ako kráska zo zlatej éry Hollywoodu vyzerala brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio, ktorá vo štvrtok v New Yorku predstavila novú superdrahú podprsenku Victoria´s Secret.

21.10.2012 10:15
Alessandra Ambrosio Foto: ,
Modelka Alessandra Ambrosio predstavila Floral Fantasy Bra - luxusnú podprsenku za 2,5 milióna dolárov zdobenú vzácnymi kameňmi.
debata

„Som taká šťastná, že vám ju môžem konečne ukázať aj naživo,“ napísala na Twitteri modelka pred ofciálnym predstavením v jednom z najväčších butikov Victoria´s Secret vo Veľkom jablku.

Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio... Foto: Reuters, BRENDAN MCDERMID
Alessandra Ambrosio Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio vyzerala na oficiálnom predstavení slávnej podprsenky očarujúco.

Model zdobený briliantmi a farebnými polodrahokamami stojí 2,5 milióna dolárov a bude to práve dvojnásobná matka Alessandra, ktorá ho predvedie na výročnej módnej šou známej značky.

Tridsaťjedenročná hnedovláska len v lete priviedla na svet synčeka Noaha, ale dnes už je v dokonalej forme. Potvrdila ju aj v momente, keď ju paparazzovia načapali na pláži pri volejbalovej hre. V dvojdielnych bielych bikinách totiž predvádzala famózne vyzerajúce krivky.

Topmodelka Alessandra Ambrosio. Foto: Reuters, BRENDAN MCDERMID
Alessandra Ambrosio Topmodelka Alessandra Ambrosio.

Na výročnej prehliadke to však bude ešte o kúsok lepšie, trblietavejšie a sexi,L odkázala Ambrosio.

debata chyba

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....