Miss Universe sa blíži: Slovenka Štepánová vo Vegas zhodila šaty

Už o týždeň sa v americkom Las Vegas uskutoční svetové finále súťaže krásy Miss Universe 2012. Slovensko na ňom zastupuje Ľubica Štepánová.

12.12.2012 16:30
debata
Slovenská Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová. Foto: Reuters
Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová Slovenská Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová.

Plavovláska, ktorá získala titul v súťaži Miss Universe SR 2012, stihla už v USA absolvovať niekoľko fotení a tiež stretnutí či spoločenských príležitostí s ďalšími kolegyňami. Svoju sexi figúru predviedla aj v plakách alebo v spodnej bielizni, keď pracovala na záberoch pre jednu z kategórií súťaže.

Štepánová má za sebou aj nakrúcanie krátkej vizitky v angličtine. Narozdiel od svojej jednej zo svojich predchodkýň, Anny Amenovej, ktorej angličtina bola zdrojom vtipkovania na internete po celom svete, sa Štepánová prejavila ako jazykovo zdatná. Na otázky, ktoré dostala, zvládla odpovedať slušne, hoci jej chýba trošku viac schopnosti predať sa a pôsobiť sebavedome.

Víťazka Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová. Foto: SITA
Víťazka Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová. Víťazka Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová.

Možno to napraví vizuálna stránka 22-ročnej rodáčky z Bratislavy. Pred objektívom sa cíti byť viac vo svojej koži. Štepánová, ktorá sa nachádza v USA už takmer tri týždne, by mala na na finále predviesť luxusné šperky za 200-tisíc eur a napríklad aj šaty z ateliéru La Casa Hermosa.

debata chyba

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...