Dokonalá figúra 6 týždňov po pôrode! Čo pomáha Danesovej?

Mamou je len pár mesiacov, ale už niekoľko týždňov ohuruje herečka Claire Danes dokonalou postavou. Nie je však za tým žiadna zázračná diéta.

29.01.2013 13:00
debata
Ocenená herečka Claire Danes bola gotickou... Foto: SITA, Jordan Strauss
Claire Danes Ocenená herečka Claire Danes bola gotickou kráľovnou večera v róbe od Givenchy.

Herečka, ktorá si v nedeľu odniesla domov cenu z vyhlásenia SAG Awards v Los Angeles za výkon v seriáli Homeland a ktorá vyzerala úchvatne v róbe z kolekcie Givenchy, prezradila svoje tajomstvo. Danes si osvojila nosenie zoštíhľujúcich nohavičiek Spanx – elastickej bielizne, ktorá líniu zúži a pod šatami opticky vytvorí dojem štíhlejšej figúry. Vyplynulo to z jej ďakovnej reči, keď si prevzala sošku pre najlepšiu dramatickú seriálovú herečku.

Herečka a modelka Carmen Electra.
Herečka Jayma Mays v róbe od Georgesa Hobeiku.
+42Herečka Kerry Washington.

„Ako čerstvá Spanxujúca mama tu stojím,“ uviedla počas ceremoniálu. Neskôr vysvetlila, že mala na mysli práve to, že ako novopečená matka a zároveň herečka sa musí snažiť tvoriť ilúziu lepšieho vzhľadu než v skutočnosti je. Synček, ktorého porodila manželovi Hughovi Dancymu, má pritom len šesť týždňov. Blondínke na konci šestonedelia by však postavu mohli závidieť aj mnohé matky s odrastenejší­mi deťmi.

Danes v róbe Givenchy sa zároveň v nedeľu večer zaradila medzi najlepšie oblečené dámy večera. Spoločne s ňou tento titul patrí aj herečkám Naomi Wattsovej, Jennifer Garnerovej či January Jonesovej.

debata chyba

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....