Krásna Rooney Mara v Berlíne: Niet divu, že ju milujú dizajnéri

Patrí medzi najžiadanejšie herečky súčasnosti a tiež je miláčikom dizajnérov - niet divu. Američanka Rooney Mara má totiž nezameniteľný pôvab a dokáže odprezentovať módu lepšie ako modelky.

13.02.2013 14:14
debata
Herečka Rooney Mara v šatách Valentino Couture. Foto: SITA/AP, Gero Breloer
Rooney Mara Herečka Rooney Mara v šatách Valentino Couture.

Na filmovom festivale v Berlíne, kam v utorok pricestovala predstaviť film Vedľajšie účinky – novinku Stevena Soderbergha, zažiarila už počas popoludňajšej tlačovej konferencie. Mara si obliekla nohavicový overal s kontrastným topom od francúzskej značky Balenciaga.

Herci Jude Law, Rooney Mara a režisér Steven...
Herečka Rooney Mara na premiére filmu Side...
+2Herci Jude Law a Rooney Mara prezentovali v...

Moderný odev, s prvkami maskulínnej elegancie a mierne avantgardným strihom dlhonohej a štíhlej brunetke sadol ako uliaty. Podľa mnohých módnych fanúšikov, ktorí okamžite začali jej „look“ hodnotiť na webe, zvládla túto kreáciu lepšie ako modelka.

Viac ženskejšia, hoci skôr dievčensky nežná, no s prvkami gotickej romantiky sa hviezda filmu Muži, ktorí nenávidia ženy prezentovala na večernej slávnostnej premiére. Na červený koberec vstúpila v šatách z najnovšej kolekcie couture módneho domu Valentino. Sprievod jej robil kolega Jude Law a režisér Steven Soderbergh.

Herci Jude Law a Rooney Mara prezentovali na... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Jude Law a Rooney Mara Herci Jude Law a Rooney Mara prezentovali na Berlinale film Side Effects.

Toho Mara pochválila v rozhovore pre magazín USA Today. „Keď s ním pracujete, môžete si dovoliť aj súkromný život. Veľmi dlho som to nezažila. Bola som oddaná len práci. Pri Stevovi som mohla skončiť nakrúcanie a ísť si zacvičiť, alebo ísť do kina či na večeru,“ uviedla príťažlivá tmavovláska.

debata chyba

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...