Nôžky vystrčiť! Napodobňujú herečky v Berlíne rozparok sexi Angeliny?

Minuloročné vyhlasovanie Oscarov sa nieslo v znamení pozlátených sošiek, ale tiež rozparku a odhalenej nohy herečky Angeliny Jolieovej. Inšpirácia, ktorú priniesla, sa nevytráca ani po roku.

14.02.2013 07:00
debata (1)
Herečka Arta Dobroshi pripomenula na premiére... Foto: SITA/AP, Gero Breloer
Arta Dobroshi Herečka Arta Dobroshi pripomenula na premiére filmu Before Midnight svoju slávnejšiu kolegyňu Angelinu Jolieovú. A jej slávny rozparok.

Dôkazom môžu byť herečky, ktoré sa v uplynulých dňoch zúčastnili na filmovom festivale v Berlíne. Ich slávnostná garderóba nápadne pripomínala práve kreáciu z dielne Atelier Versace, ktorú hollywoodska diva predviedla na oscarovom červenom koberci.

Herečka Arta Dobroshi, kosovská Albánka, ktorá prišla prezentovať film Before midnight, si zvolila veľmi podobnú róbu – čierny odtieň s čokoládovým odleskom, noha odhalená až takmer po bedrá. Aj vďaka tomu si vyslúžila pozornosť od prítomných fotografov a médií.

Herečka Romane Bohringer na premiére filmu Vic... Foto: Reuters, THOMAS PETER
Romane Bohringer Herečka Romane Bohringer na premiére filmu Vic and Flo Saw a Bear v Berlíne. Predviedla svoju nohu vo vysokom rozparku.

Herečka Romane Bohringer o deň neskôr predstavila na Berlinale film Vic and Flow saw the bear. Jej čierna večerná kreácia bola jasným odkazom na šaty, ktoré u nositeľky zdôrazňujú príťažlivé nohy a odhaľujú ich vo veľkej miere.

Herečka Angelina Jolie v róbe Atelier Versace... Foto: SITA
Oscar - červený koberec - Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie v róbe Atelier Versace na minuloročných Oscaroch.

A hoci v prípade oboch dám išlo o pomerne vydarené módne kreácie, jedno je isté – lesk to filmovému podujatiu nedodá. Na tom, že filmový festival upadá, sa zhodli aj mnohí reprezentanti filmového priemyslu či žurnalisti. Podľa nich tohtoročnému festivalu chýbajú hviezdy, ale najmä silné a výrazné filmové príbehy. Dokonca sa objavili názory, že by Berlinale malo zaniknúť a odštartovať odznovu s novými kritériami a ambíciami.

1 debata chyba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...