Móda OTO: Marcinková očarila krásou, Mórovú vyzliekali silné blesky

Trinásty ročník vyhlásenia cien ankety OTO 2012 sa síce musel zaobísť bez známych tvárí z televízie Markíza, ale prominentov sa v budove SND aj tak zišlo neúrekom. Móda prítomných dám sa držala v tradičnej "oto-vskej" tradícii.

18.03.2013 00:00
debata (5)
Herečka Gabriela Marcinková zvolila nežné a... Foto: TIGE
Gabriela Marcinková Herečka Gabriela Marcinková zvolila nežné a romantické šaty.

Na červenom koberci v budove slovenského divadelného svätostánku sa vedľa seba tlačili moderátorky, herečky aj speváčky. Niektoré zažiarili, iným to s garderóbou nevyšlo celkom ideálne.

Medzi najpôvabnejšie dámy večera patrila herečka Gabriela Marcinková. Stávka na maslovú večernú toaletu bez ramienok zdobenú krištáľovou výšivkou pod prsiami bola stávkou na istotu. Pri pohľade na krásnu východniarku, ktorá outfit doplnila len veľmi nežne zopnutými vlasmi a výrazným rúžom, ťažko čosi vyčítať. Jednu vec by sme však mali – v takom mladom veku a s jej krásou by mohla pri garderóbe experimentovať oveľa viac. Peknú princeznovskú „klasiku“ si užije aj o pár rokov.

Modelka Veronika Husárová bola dôkazom, že...
Veronika Ostrihoňová, priateľka Mateja Sajfu...
+22Herečka Karin Haydu.

Víťazka kategórie Herečka roka Monika Hilmerová už za pár týždňov porodí druhú ratolesť. Vzhľadom na vysoké štádium tehotenstva bola jej voľba šiat patričná. Čierny materiál ju obkresľoval a jemne zoštíhľoval. Na zváženie však boli štrasom a kameňmi pošívané ramienka, ktoré sa spájali okolo krku. S nimi totiž Hilmerová zvýraznila plné poprsie v tak trochu neforemnom tvare. Spokojný úsmev a rozjasnená tvár budúcej mamičky však celkovému vzhľadu prospievali.

Medzi ocenenými dámami večera bola aj moderátorka Lucia Barmošová. Už tradične oslovila dizajnérku Petru Poórovú, ktorá sa stala jej šťastným talizmanom. Tvár spravodajstva prišla v žiarivom oranžovo-marhuľovom odtieni. Šaty s dlhými rukávmi a odhalenými ramenami dopĺňal opasok zdobený sklenenými korálikmi aj šperky z riečnych perál. Barmošová vyzerala žensky a elegantne.

Herečka Petra Polnišová vďačila za pôvabné... Foto: TIGE
Petra Polnišová Herečka Petra Polnišová vďačila za pôvabné koktejlové šaty Marcelovi Holubcovi.

Herečku Petru Polnišovú si vzal do parády dizajnér Marcel Holubec a ich spolupráca sa tiež vydarila. Hra čipky na kovovosivom podklade pôsobila zaujímavo. Riasenie a detaily modelu boli navrhnuté tak, že lichotili figúre a opticky ju zoštíhľovali.

Ďalšia herecká hviezda večera – členka SND Diana Mórová robila garde víťazovi Jánovi Koleníkovi – svoju chvíľku pozornosti si však bez problémov vydobyla aj sama. Čierne flitrované šaty s lodičkovým výstrihom a jemným rozparkom nepôsobili síce originálne – skôr išlo o ďalšiu verziu mnohokrát videného. Ale Mórovej pristali. A pod svetlami bleskov odhalila ďalšiu zbraň – jemnú provokáciu v podobe materiálu, ktorý rafinovane odhaľoval spodnú bielizeň.

Víťaz v hereckej kategórii Ján Koleník s... Foto: Zdeno Gáfrik
Ján Koleník s kolegyňou Dianou Mórovou Víťaz v hereckej kategórii Ján Koleník s kolegyňou Dianou Mórovou.

Čierna farba patrila v sobotňajší večer medzi kráľovné. Okrem spomenutých dám si totiž čiernu róbu či koktejlové šaty alebo ležérny overal volila napríklad aj Celeste Buckingham, Ivana Surovcová, Katarína Štumpfová, Denisa Mendrejová alebo modelka Veronika Husárová. U modelky a moderátorky Márie Zelinovej sa na šatách od Jany Pištejovej kombinovala čierna so zlatými výšivkami a populárnymi strapcami.

Azda tie najelegantnejšie, a pritom veľmi jednoduché, čierne šaty predviedla moderátorka Jarmila Hargašová-Lajčáková. Telový živôtik, na ktorom bol vyšívaný golierik z perličiek tvoril zaujímavý detail na čiernej tube a moderátorke dodával elegantný, ale zároveň veľmi mladistvý, dievčenský vzhľad.

Moderátorka Jarmila Hargašová-Lajčáková... Foto: TIGE
Jarmila Hargašová-Lajčáková Moderátorka Jarmila Hargašová-Lajčáková vyzerala veľmi dievčensky a pôvabne. Vďaka za to patrila tomuto modelu.

Pôvabný, dievčenský look s nádychom orientálnej estetiky akoby z rozpáleného Marakéša volila Tamara Heribanová. Jej smotanové šaty z čipky, ktoré doplnila širokými nohavicami, vybočovali z klasickej šablóny módy na galavečere OTO, ale stále zachovávali charakter slávnostného a šik outfitu. Výčitka však smeruje ku kabelke. Hoci aj „chanelka“, v tomto mixe nepasovala.

Voľba v tento večer bohužiaľ nevyšla moderátorkám Kataríne Brychtovej či Stanislave Pavolovej. Prvá zvolila šaty, ktoré prsia ukotvili v zdeformovanom tvare. Výšivka pod prsiami, ale aj ramienka šiat zvádzajúce boj s ramienkami podprsenky dojmu nepomáhali. A do toho všetkého ešte pribudla aj nešťastná dĺžka modelu. Je to škoda, lebo Brychtová stále patrí k ženám s príťažlivou figúrou a mladistvým vzhľadom a v móde by si mohla vyberať.

Moderátorka Stanislava Pavolová pôsobila vyzývavo. Foto: TIGE
Stanislava Pavolová Moderátorka Stanislava Pavolová pôsobila vyzývavo.

Pavolová má povesť sexice (určite tak trochu aj vedome budovanú) – jej voľba šiat však vyznievala prvoplánovo. Niet pochýb, že volila model za nemálo peňazí, ale obrysy silikónového poprsia aj pokrčený materiál v oblasti stehien likvidovali akýkoľvek punc luxusu. Účes s príčeskami skrútených umelých kaderí to celé zaklincoval.

Ďalšie dámy si pozrite v našej galérii. O najlepšie oblečenej môžete rozhodnúť aj vy v ankete.

5 debata chyba

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...