Farna v sexi outfite žiarila ako nikdy! Finalistky schovala do vrecka

Speváčka a porotkyňa Ewa Farna patrí medzi umelkyne, ktorých zjav pred kamerou či na koncertoch je ako sínusoida. Raz hore, raz dolu. Nedeľňajší večer však vystrelila poriadne vysoko a zabodovala.

29.04.2013 16:24
debata
Porotkyňa a speváčka Ewa Farna takto dobre ešte...
Ewa Farna Porotkyňa a speváčka Ewa Farna takto dobre ešte nevyzerala. Toto je dokonalý look.

Kombinácia oranžovej elastickej sukne a podprsenkového topu v rovnakej farbe, ktoré doplnila koženou bundičkou do pása, bola doposiaľ najlepšou módnou voľbou najmladšej členky porotcovského tria. Elastická forma krásne obkreslila kyprejšie tvary dvadsaťročnej Češ­ky.

Bundička s ležérne vyhrnutými rukávmi, jednoduché lodičky s otvorenou špičkou a tiež léžerný drdol na temene hlavy celkovo dotvárali atmosféru mladistvého, pohodlného, no zároveň veľmi trendového mixu.

Finalistka Sabina Křováková.
Finalistka Superstar Veronika Stýblová sa v...
+6Porotkyňa a speváčka Ewa Farna takto dobre ešte...

Podobné kúsky sme už mohli vidieť na speváčkach ako Katy Perry či Demi Lovato počas sezóny vyhlasovania cien. A je treba povedať, že táto inšpirácia je naozaj namieste. Farna je pôvabná mladá dáma a svedčí jej práve takýto typ obliekania.

Na druhej strane sa však núka otázka, kto sa hrdo prihlási ku garderóbe samotných finalistiek. Pretože v ich prípade, najmä v druhej časti večera, išlo o jeden prešľap za ďalším. S výnimkou vypadnutej Kristíny Debnárovej, ktorej lososové tunikové šaty prepásané hrubým pozláteným opaskom neurazili, boli kreácie ďalších dievčat nepochopiteľné.

Finalistka Superstar Veronika Stýblová v... Foto: TV Markíza
Veronika Stýblová Finalistka Superstar Veronika Stýblová v čokoládovej večernej toalete z taftu.

Čokoládová večerná toaleta z masívneho taftu absolútne poškodila Veronike Stýblovej. A nepomohol ani rozparok a hra na českú Angelinu Jolieovú. Ešte horšia však snáď bola rockerská kombinácia z čiernych roztrhaných džínsov a bundy. Tereza Mandzáková v džínsoch s potlačou abstraktných kvetín a džínsovou vestou s americkým znakom bola ťažko stráviteľnou kombináciou. A bohužiaľ, podobný osud mala aj Sabina Křováková a jej slovenská verzia Avril Lavigneovej.

debata chyba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...