Art Film ovládla Miss Chomisteková, Sklovskej Gucci nepomohol

Prvýkrát po rokoch organizátori filmový festival Art Film Fest skrátili. Záverečný ceremoniál sa teda konal už v stredu večer. Väčšina hostí k podujatiu pristúpila ležérne.

27.06.2013 12:39
debata
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková v... Foto: FORZA
Karolína Chomisteková Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková v nežných a romantických šatách od Veroniky Lokajíčkovej.

Hlavná hviezda tohtoročného festivalu – talianska herečka so slovenskými koreňmi Barbora Bobulova v stredu pútala pozornosť v uliciach Trenčianskych Teplíc. Jej garderóba nebola originálna, plavovláska volila klasiku. Hviezda talianskej kinematografie stavila na odevnú značku Dolce & Gabbana a prezliekla sa viackrát.

Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková v...
Slovenská speváčka Jana Kirschner.
+12Taliansko-slovenská herečka Barbora Bobulova...

Vydarenejší bol puzdrový model so zvieracou potlačou, v ktorom ju bolo vidieť pri pripevňovaní mosadznej tabuľky v Kúpeľnom parku. Čierny pletený kardigan a lodičky s otvorenou špičkou neškodili sa javili ako vhodná, hoci trochu neoriginálna voľba. Herečka si vystačila len s výrazným líčením pier. Na večerný ceremoniál volila Bobulova strihovo takmer identický model šiat. V tomto prípade však stavila na čiernu klasiku. Zdá sa, že nápaditosť v obliekaní nebude jej silnou stránkou.

Taliansko-slovenská herečka Barbora Bobulova... Foto: Radovan Stoklasa
Barbora Bobulova Taliansko-slovenská herečka Barbora Bobulova (vpravo) si na jednu z aktivít v rámci Art Film Festu obliekla šaty Dolce & Gabbana.

Speváčka Sisa Sklovska bola opäť raz neprehliadnuteľná. Určite aj preto, lebo tentoraz sa pokúsila „vyšperkovať“ svoj vzhľad do extrému, keď si v jednotnom tóne materiálu obliekla nohavice, sako aj kabelku a sandále. Všetko je súčasťou jarnej kolekcie módneho domu Gucci a muselo stáť priam hriešne peniaze. Aj preto vo finálnom výsledku prekvapí, ako všetko dokopy pôsobí prvoplánovo a tržnicovo.

Speváčka Sisa Sklovska (vpravo) s manželom... Foto: TRUMPETER
Sisa Sklovska, Juraj Lelkes a Erika Barkolová Speváčka Sisa Sklovska (vpravo) s manželom Jurajom Lelkesom a moderátorkou Erikou Barkolovou.

Zdá sa, že tento rok mala najšťastnejšiu ruku na výber šiat (či skôr ich tvorcov) aktuálna Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Rovnako ako počas úvodného večera aj tentoraz sa obliekla do šiat od dizajnérky Veroniky Lokajíčkovej.

Herečka Barbora Bobulova sa prezliekala - do... Foto: FORZA
Barbora Bobulova Herečka Barbora Bobulova sa prezliekala - do ďalších šiat od Dolce & Gabbana.

Kým prvý model staval na zdôraznení kriviek a efektnej hre priehľadného materiálu s monochromatickými bielym plochami, druhá voľba bola výrazne dievčenskejšia a romantickejšia. Strih šiat bez ramienok so srdiečkovým výstrihom, objem mierne zdôraznený v zadnej časti a na smotanovobielom podklade vyšívaný drobný kvetinový vzor zdôrazňovali nositeľkin mladistvý pôvab, účes a jemné líčenie pôsobili nežne a naozaj pôvabne.

Ďalšie dámy a zábery z filmového festivalu Art Film Fest si pozrite v galérii.

debata chyba

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...