Svalovec Jackman sa vracia ako Wolverine. V Londýne ho vítali davy

Jedným z očakávaných letných blokbasterov je určite aj film Wolverine. Jeho premiéra v Londýne prilákala na Leicester Square stovky fanúšikov.

18.07.2013 12:08
Hugh Jackman Foto: ,
Herec Hugh Jackman, hlavný hrdina filmov o Wolverinovi, prichádza na londýnsku premiéru filmu.
debata

Hlavným dôvodom bola určite osobná prítomnosť hlavného hrdinu v podaní urasteného Austrálčana Hugha Jackmana. Štyridsaťštyriročný herec sa pre rolu mutanta mučil už niekoľkokrát v posilňovni a podľa tých, čo už film videli, doviedol svoju fyzickú formu do dokonalosti práve v najaktuálnej­šom filme.

Herec Hugh Jackman, hlavný hrdina filmov o...
Herečka Famke Janssen na premiére filmu...
+2Herečka Tao Okamoto pózuje fotografom.

Jackman, ktorý do centra Londýna dorazil na luxusnom automobile a vystúpil z neho v dokonale strihanom tmavomodrom obleku, si nevedel vynachváliť reakcie fanúšikov. „Sú úžasní. Pre herca je naozaj potešujúce, ak vidí, že jeho robota niekoho dokáže osloviť,“ komentoval Jackman.

V novinke Wolverine, ktorá sa čoskoro začne premietať aj v slovenských kinách, si rolu zo série X-Men zopakovala aj herečka Famke Janssen alias doktorka Jean Greyová. Na premiére sa predviedla v ružovkastej róbe s čiernym panelom v páse.

Pozornosť však pútali aj ázijské herečky Tao Okamoto a Rila FUkushima, ktoré si vo filme zahrali. Nový Wolverine sa totiž odohráva sčasti v Japonsku.

debata chyba

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...