Hádali by ste jej päťdesiatku? Jodie Foster na premiére očarila

Hoci v centre príbehu a na strane "dobrých" v novom sci-fi Elysium stojí Matt Damon, na svetovej premiére bola hviezdou jeho staršia kolegyňa Jodie Foster.

09.08.2013 04:00
debata
Herečka Jodie Foster na premiére filmu Elysium... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Jodie Foster Herečka Jodie Foster na premiére filmu Elysium - prišla v šatách od Rolanda Moureta.

Dvojnásobná držiteľka Oscara sa v Los Angeles objavila v puzdrových šatách od dizajnéra Rolanda Moureta za približne 1500 dolárov a bola doslova synonymom ženskosti a elegancie. Päťdesiatročná herečka vyzerá veľmi mladistvo a sexi. Jej pôvab nenechal chladných ani zástupcov módnych magazínov a webov. Zhodli sa, že Fosterovej prezentácia bola v stredu večer mimoriadne vydarená.

Herci (zľava) Matt Damon, Jodie Foster a...
Herečka Jodie Foster na svetovej premiére filmu...
+4Herečka Alice Braga v šatách Calvin Klein.

Na filmovom plátne sa pritom diváci môžu tešiť na novú podobu známej americkej herečky. Stvárňuje totiž hlavu utopickej dokonalej krajiny superbohatých, ktorí sa v budúcnosti presídlili na kozmickú základňu a presťahovali tam všetky vymoženosti a bohatstvo. Planéta Zem zostala preľudnená, plná biedy a chorôb.

zväčšiť Herci (zľava) Matt Damon, Jodie Foster a... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Matt Damon, Jodie Foster a Sharlto Copley Herci (zľava) Matt Damon, Jodie Foster a Sharlto Copley zapózovali fotografom spoločne.

Spoločne s kolegom Damonom sa zhodli, že príbeh je napriek svojmu sci-fi rozmeru mimoriadne aktuálny a súčasný. Prehlbovanie rozdielov medzi bohatými a chudobnými je čoraz priepastnejšie. Novinku, ktorá aj do slovenských kín vstúpila vo štvrtok 8. augusta, režíroval a scenár k nemu napísal Neill Blomkamp, ktorého preslávilo sci-fi District 9.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jodie Foster #krásna #Roland Mouret #Elysium

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....