Tínedžerské ceny ovládol Twilight, Michele plakala pre mŕtveho milenca

Nedeľňajšiemu udeľovaniu Teen Choice Awards kraľoval záverečný film Twilight ságy s podtitulom Úsvit - 2. časť (2012).

12.08.2013 11:14
debata
Herečka Lea Michele sa prihovorila divákom na... Foto: SITA/AP, John Shearer
Lea Michele Herečka Lea Michele sa prihovorila divákom na Teen Choice Awards 2013.

Snímka v réžii Billa Condona získala celkovo sedem cien, o čom rozhodlo hlasovanie fanúšikov a fanúšičiek. Posledný Twilight sa stal najlepším romantickým aj sci-fi filmom, predstaviteľka Belly Swan Kristen Stewart získala dve ocenenia v tvare surfovej dosky a ďalšie herecké hviezdy Robert Pattinson, Taylor Lautner a Kellan Lutz po jednej.

Herečka Lea Michele prvýkrát od tragickej smrti...
Herečka Nina Dobrev v nohavicovej kreácii od...
+27Herečka Michelle Rodriguez volila jednoduché...

Dramatické kategórie ovládol film Charlieho malé tajomstvá (2012), komediálne zas Ladíme! (2012). Najlepším akčným filmom sa stal tretí Iron Man, pričom ocenili aj predstaviteľa tohto superhrdinu Roberta Downeyho Jr. Za najlepšiu herečku v akčnom filme si zvolili Anne Hathaway za stvárnenie Catwoman v snímke Návrat Temného rytiera.

V televíznych kategóriách sa najviac darilo seriálu Roztomilé mrchy (2010), ktorému udelili celkovo štyri sošky. Stal sa najlepším dramatickým seriálom a ocenili tiež herca Iana Hardinga a herečky Janel Parrish a Troian Bellisario. Titul najlepšej sci-fi/fantasy televíznej šou patrí Upírskym denníkom (2009), najlepším akčným seriálom je NCIS: Los Angeles a v komediálnej kategórii zvíťazilo Glee (2007).

Speváčka Miley Cyrus. Foto: Reuters, FRED PROUSER
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus.

Cenu pre najlepšiu komediálnu televíznu herečku si za výkon v seriáli Glee (2009) odniesla Lea Michele, ktorá mesiac po smrti svojho partnera a hereckého kolegu Coryho Monteitha po prvý raz verejne prehovorila.

„Túto cenu som chcela venovať Corymu. Vám všetkým, ktorí ste ho ľúbili a obdivovali tak ako ja, sľubujem, že s vašou láskou to spolu zvládneme. Pre mňa aj pre svet to bol výnimočný človek a máme veľké šťastie, že sme boli svedkami jeho úžasného talentu, krásneho úsmevu a nádherného srdca. Takže, či už ste ho poznali osobne alebo len ako Finna Hudsona, Cory sa nás dotkol a stal sa súčasťou našich sŕdc – a tam aj navždy ostane,“ povedala.

Komička Rebel Wilson pózuje s cenou, ktorú... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Rebel Wilson Komička Rebel Wilson pózuje s cenou, ktorú získala za výkon v komédii Ladíme.

Najlepšími hudobnými interpretmi sa stali Justin Bieber a Demi Lovato, kým One Direction zvíťazili v kategórii Najlepšia skupina. Darilo sa aj Selene Gomez, ktorá zvíťazila v kategórii Najlepšia rozchodová pieseň (Come and Get It) a stala sa ženskou hudobnou hviezdou leta.

Ultimate Choice Award udelili Ashtonovi Kutcherovi, Nick Jonas sa stal držiteľom Inspire Award a Miley Cyrus za štýl obliekania ocenili Fashion Trendsetter Award. Podľa televízie Fox fanúšikovia prostredníctvom online hlasovania odovzdali až 150 miliónov hlasov. Ceremoniál moderovali Darren Criss a Lucy Hale.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lea Michele #Glee #Teen Choice Awards 2013 #Twilight

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...