Anjelsky krásna Amanda v priehľadných šatách. Tak sa robí promo!

Herečka Amanda Seyfried má teraz plné ruky práce s propagáciou nového filmu o Linde Lovelaceovej - niekdajšej pornokráľovnej zo 70-tych rokov. V pondelok zavítala aj do Londýna.

14.08.2013 00:00
debata
Herečka Amanda Seyfried pózuje fotografom v... Foto: Reuters
Amanda Seyfried Herečka Amanda Seyfried pózuje fotografom v Londýne na premiére filmu Lovelace: Pravdivá spoveď kráľovnej porna. V šatách z kolekcie Gucci.

Pôvabná plavovláska, ktorú si mnohí diváci dobre pamätajú z muzikálov Mamma Mia! a Bedári, sa objavila na stretnutí s médiami v šatách z najnovšej kolekcie Gucci. A okamžite upútala pozornosť.

Model z ľahučkého priehľadného materiálu zdobený trblietavými bodkami veľmi vhodne odkazoval na obdobie 70-tych rokov, v ktorom sa film Lovelace: Pravdivá spoveď kráľovnej porna odohráva. Seyfried však šatám dodala súčasný šmrnc a vďaka transparentnému materiálu získala aj patričnú pozornosť fotografov.

Herečkinu krásu a štýl si však už dlhší čas dobre uvedomujú aj známe odevné značky. Len nedávno sa blondínka stala reklamnou tvárou parížskeho módneho domu Givenchy. Okrem odevov propaguje aj najnovšiu vôňu. Výber šiat na promo-turné s filmovou novinkou, za výkon v ktorej by si vraj mohla podľa niektorých kritikov vyslúžiť Seyfried nomináciu na Oscara, má však na starosti jej štylista.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Amanda Seyfried #Lovelace #Gucci

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...