Rozkvitnutá Jennifer Aniston v Londýne: Takto láka na Millerovcov

Komédia My sme Millerovci má ambície stať sa letným hitom a tak niet divu, že jej hlavní predstavitelia sa na britskej premiére usmievali od ucha k uchu. Herečka Jennifer Aniston navyše pútala pozornosť aj mladistvým dievčenským vzhľadom.

15.08.2013 12:14
debata
Herci Jason Sudeikis a Jennifer Aniston... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Jason Sudeikis a Jennifer Aniston Herci Jason Sudeikis a Jennifer Aniston stvárňujú v komédii Millerovci falošných manželov.

Štyridsaťštyriročná herečka si na slávnostné premietanie obliekla krátke šaty z dielne značky Dior s kvetinovým motívom a pôsobila veľmi spokojne a uvoľnene. V Londýne po jej boku síce chýbal snúbenec Justin Theroux, ale hviezda je známa tým, že ukazovaniu sa s partnerom počas oficiálnych podujatí sa skôr vyhýba.

Herečka Jennifer Aniston sa túli ku kolegovi...
Herec Will Poulter nechýbal na londýnskej...
+2Herci Jason Sudeikis a Jennifer Aniston...

Do metropoly Veľkej Británie však zavítal hlavný mužský hrdina filmu – Jason Sudeikis či Will Poulter, ktorý stvárňuje falošného syna falošnej manželskej dvojice. Sudeikis má už za sebou jedno nakrúcanie s Anistonovou – obaja herci sa spolu objavili v komédii Šéfovia na zabitie.

„To dievča má neuveriteľný zmysel pre humor. Je s ňou veľká zábava a som rád, že sme sa mohli znovu stretnúť pri ďalšom projekte,“ skonštatoval Sudeikis v nedávnom televíznom interview.

Komédia My sme Millerovci sa premieta už aj v slovenských kinách.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Aniston #My sme Millerovci #Jason Sudeikis

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...