Nádherná Blanchett je miláčikom dizajnérov. Nosí šaty za tisíce eur

Je obdivovanou a rešpektovanou herečkou, no vďaka svojej kráse a charizme aj miláčikom módnych domov. Austrálčanka Cate Blanchett je na červenom koberci kráľovnou.

02.09.2013 11:29
debata
Herečka Cate Blanchett uviedla film Blue... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Cate Blanchett Herečka Cate Blanchett uviedla film Blue Jasmine na festivale v Deauville v šatách z kolekcie Dior Couture.

Držiteľka Oscara sa už niekoľko týždňov presúva po svete v rámci propagácie svojho ostatného filmu Blue Jasmine pod režisérskou taktovkou Woodyho Allena. Pri tej príležitosti navštívila aj filmový festival vo francúzskom Deauville, ktorý je venovaný americkej kinematografii.

Plavovláska s alabastrovou pleťou mala možnosť predviesť kreácie slávnych dizajnérskych mien a jej voľby nenechali chladných módnych redaktorov ani fotografov.

Herečka Cate Blanchett (vľavo) v šatách od...
Herečka Cate Blanchett má vďaka svojej charizme...
+2Herečka Cate Blanchett v šatách z kolekcie...

V tej najjemnejšej maslovej čipke od Giorgia Armaniho vyzerala trojnásobná matka úchvatne a veľmi étericky. Ešte výraznejší bol však model z najnovšej kolekcie couture parížskeho domu Dior. Čierne šaty s postupne sa rozširujúcim strihom a desiatkami ručne výšivaných kvetín si hviezda vybrala na prezentáciu spomenutého filmu Blue Jasmine, ale tiež príležitosť prevziať si cenu od hostiteľov podujatia.

Herečka Cate Blanchett v šatách z kolekcie... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Cate Blanchett Herečka Cate Blanchett v šatách z kolekcie haute couture od Giorgia Armaniho.

Na promenáde len pár hodín predtým si zase zapózovala pri tabuľke s vlastným menom, ktorá bude zdobiť promenádu nasledujúci rok. A hoci mala na sebe len jednoduchú kombináciu čierneho nohavicového kostýmu Bassike, aj v nej vyzerala veľmi elegantne a šik.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #premiéry #Dior #Armani

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...