Móda z Elite: Úchvátili mamy Peštová a Němcová, Slovenky zvádzali

Keď sa koná slávnostné finále modelingovej súťaže, o prítomnosť krásnych žien nie je núdza. Pozitívne je, že mnohé modelky skúsené a svetaznalé z mól v Paríži, Miláne či New Yorku prezentujú aj štýl, ktorý nezostáva v lokálnych hraniciach, ale obstojí na svetovej úrovni.

06.09.2013 00:00
debata
Topmodelka Daniela Peštová na slávnostnom... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Daniela Peštová Topmodelka Daniela Peštová na slávnostnom galavečere Elite Model Look 2013.

Na súťažnom galavečere Schwarzkopf Elite Model Look 2013 to nebolo inak. Pražský hrad, kde sa konalo slávnostné finále, ovládli krásne a štýlové dámy.

Topmodelka Daniela Peštová v spoločnosti syna...
Slovenská topmodelka Adriana Čerňanová v šatách...
+12Trio topmodeliek (zľava): Zuzana Stráska,...

Už zvykom sa stáva, že kamkoľvek dorazí Daniela Peštová, len ťažko hľadá konkurenciu. Čestná predsedníčka poroty ani tento rok nešliapla vedľa. Jej červenooranžové večerné šaty Calvin klein Collection so zaujímavým detailom akoby športových ramienok a prepásaní na chrbte dokonale kopírovali postavu, zdôrazňovali krivky a zároveň pôsobili elegantne a mladistvo. Peštovej roky uberala aj mladá spoločnosť po boku – syn Yannick, ktorý jej robil garde.

Česká topmodelka Pavlína Němcová prišla na... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Pavlína Němcová Česká topmodelka Pavlína Němcová prišla na súťažný večer so synom.

Rovnakú spoločnosť si vybrala aj ďalšia topmodelka Pavlína Němcová, aj ona si vzala ako garde syna Alaina. V šatách jemného pudrovoružového tónu od značky Emilio Pucci pôsobila aj ona mladistvo a málokto by si myslel, že 22-ročný mladý muž po jej boku je jej vlastný syn.

Česká modelka a ambasádorka súťaže Taťána Kuchařová zvykne občas zdôrazniť svoj sexepíl, tentoraz jej voľba bola rafinovanejšia. Róba s akoby šálovým detailom prehodenej štóly lemovanej kožušinou zahalila jej ženské prednosti. Precízny strih modelu vo farbe šampanského však obkresľoval jej krivky pri profesionálnom pózovaní médiám. Plavé vlny pravidelne lemujúce tvár boli patričné k slávnostnej chvíli večera.

Trio topmodeliek (zľava): Zuzana Stráska,... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Zuzana Stráska, Michaela Kocianová a Adriana Čerňanová. Trio topmodeliek (zľava): Zuzana Stráska, Michaela Kocianová a Adriana Čerňanová. V šatách z kolekcie Dior.

Na stredajšom finále nechýbali ani slovenské topmodelky. Michaela Kocianová aj Adriana Čerňanová sa objavili najprv na móle a neskôr aj na čas v zákulisí v modeloch z kolekcie Dior. Obe ich unosili na jednotku. Dramatický vzhľad z nahladko ulízaných vlasov v kombinácii s koženými čiernymi šatami s aranžovanou krinolínou pôsobili na Čerňanovej originálne a šik.

Strihovo podobne, no pompéznejšie bol poňatý model, ktorý mala na sebe Kocianová. Večerné šaty s dezénom drobných fialových ružičiek, ktoré sa do seba vpíjali, unosila dlhonohá Trenčanka na jednotku. Masívny náhrdelník – obojok ešte umocňoval teatrálny look.

Modelka a ambasádorka súťaže Elite Model Look... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Taťána Kuchařová Modelka a ambasádorka súťaže Elite Model Look 2013 Taťána Kuchařová.

Medzi pozvanými hosťami nechýbala napríklad herečka Jitka Schneiderová, jej kolegyňa Zuzana Stivínová či návrhárka Liběna Rochová a modelka Kateřina Sokolová. Kvarteto dám tvorilo „armádu v čiernom“. Striedmy, no zároveň veľmi ženský a sexi bol nohavicový overal Schneiderovej, ale aj večerné šaty Sokolovej. Liběna Rochová predviedla originálny dizajnový kúsok z vlastnej kolekcie.

Prekvapením bola voľba modelky Petry Faltýnovej – priateľky moderátora Leoša Mareša. Táto bruneta zväčša stavia na vyzývavé outfity so sexuálnym nábojom, saténový model s voľným strihom a asymetrickými švami jednotlivých kusov látky pôsobil tak v jej prípade priam experimentálne.

Moderátor večera Leoš Mareš s priateľkou Petrou... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Leoš Mareš s priateľkou Petrou Faltýnovou. Moderátor večera Leoš Mareš s priateľkou Petrou Faltýnovou.

Vďaka výraznej farbe a vizuálne ľúbivej kombinácii čipky s látkou bola neprehliadnuteľná aj moderátorka Emma Smetana. Jej šaty však nepôsobili tak prepracovane, ako sa od podobných modelov očakáva. Mejkap bol tiež s otáznikom.

debata chyba

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...