Švédska kráska aj holandská femme fatale - takto očarili v Toronte!

Už niekoľko dní sa v Toronte koná medzinárodný filmový festival - podujatie s hviezdnou povesťou. Úvodné dni patrili kráskam spoza veľkej mláky.

08.09.2013 08:53
debata
Herečka Carice Van Houten prišla na filmovú... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Carice Van Houten Herečka Carice Van Houten prišla na filmovú premiéru v róbe z kolekcie Dior Couture.

Na festivalové podujatie prišli novinku The Fifth Estate, ktorá sa zaoberá príbehom zakladateľa serveru Wikileaks Juliana Assangea, predstaviť hlavní hrdinovia v podaní Benedicta Cumberbatcha a Daniela Bruhla, pozornosť však pútali najmä ich ženské kolegyne Carice van Houten a Alicia Vikander.

Holandská herečka Carice Van Houten.
Herec Dan Stevens pózuje fotografom na filmovom...
+3Herečka Alicia Vikander patrili k...

Holandská hviezda Van Houten prekvapila róbou z kolekcie Dior Couture, ktorú jej zapožičal parížsky módny dom. Zväčša sa podobné kreácie poskytujú len tým najväčším hviezdam, ale návrhári ich obľubujú ponúkať aj ženám, ktoré sú pre nich nejakým spôsobom inšpirujúce. Múza Carice v nežnej róbe so zdôrazneným pásom a drobnými kvetinkami našívanými v oblasti bedier pôsobila ako filmová diva, ktorá by do vrecka schovala aj hollywoodske kolegyne.

Herečka Alicia Vikander patrili k... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Alicia Vikander Herečka Alicia Vikander patrili k najpôvabnejším dámam večera.

Jej mladšia partnerka – švédska herečka Alicia Vikander mala tiež „kvetinovú náladu“. V kreácii od módneho ateliéru Erdem bola neprehliadnuteľná aj vďaka výraznej potlači na šatách. Hoci strih mohol pôsobiť na prvý pohľad trošku vrecovito, krásna Švédka ho dokázala nosiť a tak v róbe vyzerala skutočne štýlovo a pôvabne.

Na festivale v Toronte sa v nasledujúcich dňoch predstaví niekoľko filmov, ktorých producenti dúfajú v kasový úspech, ale aj pozitívny ohlas kritikov. Medzi hviezdami, ktoré už podujatie stihli navštíviť, sa objavil aj Brad Pitt, Michael Fassbender, Nicole Kidman, Keira Knightley, Jennifer Garner či Mia Wasikovska. Na koktail.pravda.sk vám nasledujúce dni budeme prinášať galérie a správy z tejto akcie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Carica van Houten #Alicia Vikander

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....