Styles z One Direction a Kelly Osbourne? Sme len kamoši!

Módne dianie sa z New Yorku presunulo do Londýna a tamojších celebrít sa na prehliadky hrnú celé kŕdle. Počas uplynulého víkendu sa konalo niekoľko dôležitých módnych šou, prišli sa pozrieť Kate Moss aj Harry Styles z One Direction.

16.09.2013 17:30
debata
Modelka Kate Moss odchádza z prehliadky Topshop... Foto: Reuters, OLIVIA HARRIS
Kate Moss Modelka Kate Moss odchádza z prehliadky Topshop Unique v spoločnosti svojej dcéry.

Spevák a člen celosvetovo populárnej chlapčenskej formácie vyvolal pritom veľký mediálny záujem aj vďaka tomu, že na prehliadke House of Holland sa veľmi živo bavil s Kelly Osbourneovou. Dcéra známeho rockera Ozzyho bola tentoraz bez snúbenca Matthewa Mossharta a so Stylesom vtipkovala a dohadovala sa. Spoločne zapózovali aj médiám. Žiadne závery však robiť netreba, obaja majú vraj vlastných partnerov. Styles najnovšie modelku Caru Delevingne, s ktorou randí len pár týždňov.

Modelka Kate Moss odchádza z prehliadky Topshop...
Televízna osobnosť Kelly Osbourne a spevák...
+7Britská modelka Kate Moss po prehliadke značky...

Na prehliadku značky Mulberry pozvali organizátori celú plejádu hviezd, nechýbala Paloma Faith, Abbey Clancy či Alexa Chung. Pozornosť pútala aj americká herečka Anna Kendrick. V prvom rade počas módnej šou Topshop Unique sa zase usadila Kate Moss. A vyzerala skvelo. Reportérom však predviedla aj svoju pokrvnú konkurenciu. Na šou sa s ňou zúčastnila aj dcérka Lila Grace, z ktorej rastie očividná krásavica.

Televízna osobnosť Kelly Osbourne a spevák... Foto: Reuters, SUZANNE PLUNKETT
Kelly Osbourne a spevák Harry Styles Televízna osobnosť Kelly Osbourne a spevák Harry Styles z One Direction prišli spoločne na prehliadku módneho domu House of Holland.

Ani v Londýne nemohla chýbať najmocnejšia žena sveta módy – šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour. Stihla obísť niekoľko prehliadok, nevynechala prezentáciu Mulberry, Mary Katrantzou či spomenutého Topshop Unique. Aj z jej účasti je zjavné, ktoré značky budú mať výrazný priestor na stránkach amerického vydania módnika.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Kate Moss #Harry Styles #módny týždeň

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....