Monacká princezná vie, čo sa nosí: Topánky, ktoré budia rozruch!

Čudné, bizarné, smiešne - aj také prívlastky sa zniesli na topánky, ktoré na nedávnej benefičnej večeri na podporu nového múzea predviedla monacká princezná Caroline.

20.09.2013 13:03
debata
Princezná Caroline z Monaka so svojím bratom -... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Princezná Caroline z Monaka Princezná Caroline z Monaka so svojím bratom - kniežaťom Albertom na benefičnej večeri na podporu nového monackého múzea.

Dcéra zosnulej herečky a kňažnej Grace Kellyovej a kniežaťa Rainiera je však povestná svojím vycibreným módnym vkusom. A ani tento raz to nebola strela vedľa cieľa. Princezná Caroline si na podujatie obula lodičky z kolekcie jar-leto 2013 od odevnej značky Celine. Pozornosť na nich budí fakt, že majú telovú farbu a v oblasti prstov sú reliéfne upravené tak, že povrch pripomína obliny prstov. Navyše sú na nich aj nalakované nechty akoby na skutočných nohách.

Tento vtipný model sa však skvelo hodil k charakteru podujatia, akým bola oslava nového múzea a benefícia na jeho podporu. Princezná Caroline dobre vie, že aj v móde niektoré kúsky môžu smerovať k umeniu a ich dizajn nemá len prvoplánovú funkciu odievania.

zväčšiť Princezná Caroline z Monaka v lodičkách z... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Princezná Caroline z Monaka Princezná Caroline z Monaka v lodičkách z kolekcie módneho domu Celine.

Najstaršia z troch súrodencov na čele monackého kniežatstva je už roky dobrou priateľkou dizajnéra Karla Lagerfelda. Kúsky z jeho couture kolekcií pre módny dom Chanel nosieva pre zmenu takmer na všetky spoločenské podujatia.

debata chyba
Viac na túto tému: #umenie #princezná Caroline #Celine lodičky

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...