Holandská kráska zvádzala priehľadným topom, Portman oslnila

Newoyrský baletný súbor patrí medzi najslávnejšie na svete. A jeho slávnostné gala, ktoré sa koná pravidelne začiatkom jesene, prilákalo aj tento rok množstvo hviezd.

23.09.2013 00:00
debata
Herečka Natalie Portman v spoločnosti manžela -... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Natalie Portman a Benjamin Millepied Herečka Natalie Portman v spoločnosti manžela - francúzskeho choreografa Benjamina Millepieda.

Na červenom koberci ostrosledovanom fotografmi sa tentoraz objavila napríklad herečka Sarah Jessica Parker, ktorá je oddanou fanúšičkou baletu. Aj jej garderóba bola tak trochu inšpirovaná jemnosťou a ľahkosťou tohto tanečného umenia, keď ju do pudrových tónov a nadýchanej sukne zadoel dizajnér Prabal Gurung s kolegom Olivierom Theyskensom. Dvojica návrhárov herečku počas večera aj sprevádzala.

Modelka Doutzen Kroes a jej manžel Sunnery...
Herečka Sarah Jessica Parker v šatách, ktoré...
+7Herečka Natalie Portman si obliekla šaty z...

Medzi hosťami nemohla chýbať herečka Natalie Portman, ktorej manželom je baletný umelec a choreograf Benjamin Millepied. Dvojica sa zoznámila pri tvorbe filmu Čierna labuť a odvtedy zostala spolu. Krásna Portman bola stredobodom pozornosti aj vďaka garderóba – jej pletené šaty s reliéfnym povrchom akoby ostnatého povrchu z kolekcie Dior Couture boli totiž neprehliadnuteľné.

Modelka Doutzen Kroes a jej manžel Sunnery... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Doutzen Kroes a jej manžel Sunnery James Modelka Doutzen Kroes a jej manžel Sunnery James boli "čiernou" dvojkou a náramne im to pristalo.

Rovnako pútavá však bola aj holandská topmodelka Doutzen Kroes, ktorá ako jedna z mála dám volila na slávnostný večer nohavicovú garderóbu. Jej precízne strihané nohavice doplnené priehľadným čiernym topom, pod ktorým sa vynímala luxusná podprsenka, boli skvelou kombináciou. A manžel Sunnery James mohol s úľubou na svoju krásku pozerať.

Galériu s ďalšími hosťami nájdete vyššie, na jesennom gala sa objavila aj Martha Stewart, Nicky Hilton či Amber Valetta.

debata chyba
Viac na túto tému: #balet #Natalie Portman #Doutzen Kroes #gala

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...