Douglas ďakoval žene, Zeta-Jones však žiarila na inom konci sveta

Kríza v manželstve herečky Catherine Zeta-Jonesovej a herca Michaela Douglasa stále trvá. Hoci sám Douglas hovorí len o pauze. Kým on si preberal cenu Emmy v Los Angeles, jeho polovička bola na druhom konci sveta.

23.09.2013 15:31
debata
Herečka Catherine Zeta Jones na filmovom... Foto: SITA/AP
Catherine Zeta Jones Herečka Catherine Zeta Jones na filmovom festivale v Číne. V šatách od Zaca Posena.

Waleská rodáčka sa stala jedným z čestných hostí na otvorení komplexu Oriental Movie Metropolis, ktorý sa rozhodol vybudovať najbohatší muž Číny ako odpoveď na americký Hollywood a jeho filmové štúdiá. Hviezda vystriedala hneď dve róby – na popoludňajšom stretnutí s fanúšikmi sa objavila v róbe od Dennisa Bassa a o pár hodín neskôr už žiarila v róbe od Zaca Posena. S úsmevom na tvári a hviezdne.

Herečka Catherine Zeta Jones na otváracom...
Herečka Nicole Kidman v róbe z kolekcie Prada.
+2Herečka Kate Beckinsale tiež zavítala do Číny.

Douglas, ktorý v nedeľu večer získal cenu za výkon vo filme Liberace, nezabudol z pódia manželke poďakovať za podporu. Spomenul aj ich dve deti a najstaršieho syna Camerona z prvého manželstva, ktorého momentálne nemôže vidieť, lebo je vo väzení na samotke kvôli distribúcii drog priamo v nápravnom zariadení.

Na margo krízy sa Douglas vyjadril, že si manželia dávajú len trochu pauzu. „Všetko je v pohode, rozprávame sa spolu. Myslím si, že všetko bude fajn a dúfam v to,“ doplnil v rozhovore pre ET Online.

Na spomenutom podujatí v Číne sa okrem Zeta-Jonesovej zúčastnili aj hviezdy Nicole Kidman, Kate Beckinsale, Leonardo DiCaprio či John Travolta a Ewan McGregor.

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #manželstvo #Catherine Zeta Jones #Douglas

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....