Kardashian sa s kilami neponáhľa: V Paríži vystavila kypré krivky!

Celebritami natrieskaný prvý rad na prehliadke Givenchy nie je ničím výnimočným. Nedeľňajší večer v Paríži, keď sa prehliadka konala, prilákal množstvo reportérov.

30.09.2013 12:28
debata
Milenci Kim Kardashian a Kanye West prišli na... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Givenchy - jar-leto 2014 - Paríž - Kanye West a Kim Kardashian Milenci Kim Kardashian a Kanye West prišli na prezentáciu módneho domu Givenchy spoločne.

Nešlo však len o módu, ale aj o spomenuté celebrity. Najmä prítomnosť páru Kim Kardashian a Kanye West bola pre príslušníkov médií, predovšetkým bulvárnych, veľkým lákadlom.

Dvojica, ktorá sa v lete stala rodičmi dcérky North West, si prišla pozrieť najnovšie kreácie z dielne dizajnéra Ricarda Tisciho. Hostia ostro sledovali najmä Kardashianovú, ktorá sa po pôrode dlhý čas stránila verejnosti. Tentoraz dorazila v čiernych šatách s priehľadným topom a volánmi v oblasti drieku. Kreácia z dielne Givenchy bola síce celá čierna, ale kyprejšie tvary americkej celebrity neskryla.

Prehliadka Givenchy - jar-leto 2014 - Paríž.
Prehliadka Givenchy - jar-leto 2014 - Paríž.
+12Givenchy - jar-leto 2014 - Paríž.

Kardashian vždy patrila medzi dámy s oblinami. Jej plné poprsie a boky sa stali vzorom pre mnoho žien, ktorým médiá pravidelne servírujú vyziabnuté modelky a herečky. Na parížskej šou bolo jasné, že so zhadzovaním kíl sa zatiaľ hviezda televíznej reality-šou neponáhľa.

Ďalším prominentným párom na prehliadke bola ruská topmodelka Natalia Vodianova a jej manžel Antoine Arnault. Do Paríža pricestovala aj speváčka Ciara či herečka Lily Collins.

Modelka v kreácii z kolekcie Givenchy na jar a... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Givenchy - jar-leto 2014 - Paríž Modelka v kreácii z kolekcie Givenchy na jar a leto 2014.

Módna šou bola uhrančivá prezentáciou, ale aj obsahom. Na móle, ktoré dopĺňali vraky áut, sa premávali modelky s tvárami polepenými krištáľmi. Kreácie inšpirovala estetika ďalekého východu, konkrétne Japonska, pričom Tisci ju miešal s vplyvmi afrických kmeňových kultúr.

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Givenchy #Kim Kardashian #Kanye West #Paríž

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...