Krásna Penelope: Dva mesiace po pôrode má figúru ako lusk!

Dva mesiace a pár dní uplynulo od momentu, čo na svet svoje druhé dieťa priviedla španielska herečka Penelope Cruz. Na londýnskej premiére nového filmu The Counselor vyzerala úchvatne.

04.10.2013 12:31
debata
Herečka Penelope Cruz sa na premiére filmu The... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz sa na premiére filmu The Counselor predviedla prvýkrát od pôrodu druhého dieťaťa. A vyzerala úžasne.

Tridsaťdeväťročná držiteľka Oscara sa predviedla pred objektívmi v čipkovanej večernej kreácii z dielne britskej značky Temperley London. Hoci volila rafinovaný strih aj formu, ktorá mohla drobné nedokonalosti zamaskovať, bolo zjavné, že hviezda je vo skvelej forme. A figúru má ako lusk.

Rok 2013: Herečka Penelope Cruz.
Herci Michael Fassbender (vľavo) a Javier...
+6Herečka Penelope Cruz sa na premiére filmu The...

Na červenom koberci tentoraz nechýbal ani Cruzovej manžel – herec Javier Bardem, hoci dvojica sa vyhýba spoločnému ukazovaniu sa na verejnosti. Tentoraz to však bolo nutné. Obaja si totiž zahrali v novinke režiséra Ridleyho Scotta.

Herci Michael Fassbender (vľavo) a Javier... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Michael Fassbender (vľavo) a Javier Bardem Herci Michael Fassbender (vľavo) a Javier Bardem spoločne na premietaní filmu The Counselor.

Bardem však viac času ako so svojou manželkou trávil s kolegom Michaelom Fassbenderom. Podľa živej konverzácie a úsmevov, ktoré sí títo herci vymieňali, bolo zjavné, že sa pri práci na trilleri dobre skamarátili.

A hoci na londýnskom premietaní bola zostava dostatočne hviezdna, predsa ešte pár hviezd filmu nakrútenom podľa scenára Cormaca McCarthyho chýbalo. V The Counselor si totiž zahral aj Brad Pitt či Cameron Diaz.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Penelope Cruz #The Counselor

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...