Z hollywoodskej sexbomby predavačka plienok? Alba má nový biznis!

Herečka Jessica Alba patrí medzi najsexi herečky v Hollywoode, ale očividne sa nespolieha len na kariéru pred kamerami. Už niekoľko mesiacov s úspechom podniká vo firme The Honest Company.

07.10.2013 00:00
debata
Herečka Jessica Alba v puzdrových šatách z... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jessica Alba Herečka Jessica Alba v puzdrových šatách z kolekcie Dior.

Firma, ktorú hviezda spoluzaložila, sa orientuje na produkty do domácnosti a pre mamičky. Všetky sú vraj stopercentne prírodné, bezpečné a efektívne. V rozhovore pre server JustJared.com sa herečka priznala, že ľudia v okolí Los Angeles sa zamilovali do plienok a utierok pre bábätká.

„Rodičia to zbožňujú, pretože tovar doručujeme priamo ku dverám ich domov. Navyše podľa prieskumov sú naše plienky tie najlepšie dostupné na trhu, fungujú o 35 percent lepšie než iné modely,“ vysvetlila herečka pre americký šoubiznisový web.

Herečka Charlize Theron v minišatách od Stelly...
Herečka Maria Bello zavítala tiež na akciu...
+7Herečka Aisha Tyler.

Alba je matkou dvoch dcér a údajne aj ony boli motiváciou na založenie spoločnosti s potrebami pre domácnosť a mamičky. Herečka sa počas víkendu objavila na piatom ročníku podujatia Sila žien pod záštitou magazínu Variety. Od priemernej americkej matky však mala dosť ďaleko. V sexi puzdrových šatách Dior vyzerala opäť ako dokonalá filmová diva.

debata chyba
Viac na túto tému: #podnikanie #Jessica Alba #Honest Company #plienky

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...