Krásna Portman na premiére: Vylepiť Thorovi bola paráda!

Kasový úspech akčnej snímky na základe komiksovej predlohy o mýtickom hrdinovi Thorovi zaručil pokračovanie. To malo premiéru v utorok v Londýne.

23.10.2013 16:14
debata
Herci Chris Hemsworth (vľavo) a Tom Hiddleston... Foto: SITA/AP, Jon Furniss
Chris Hemsworth (vľavo) a Tom Hiddleston, Natalie Portman Herci Chris Hemsworth (vľavo) a Tom Hiddleston pózujú so svojou kolegyňou Natalie Portmanovou.

Na červenom koberci, ktorý pre londýnsky dážď čľapotal pod dotykmi nôh, sa predviedli všetky hlavné hviezdy. Nechýbal hlavný hrdina v podaní Chrisa Hemswortha, ani jeho filmový nevlastný brat – zloduch Loki, ktorého stvárňuje Tom Hiddleston.

Práve pri ňom sa potvrdilo to, čo sa píše vo väčšine ženských magazínov – že ženám sa viac páčia zlí chlapci. Hiddleston bol na roztrhanie a mal prítomnú početnú základňu fanúšičiek.

Herci Chris Hemsworth (vľavo) a Tom Hiddleston...
Herečka Kat Dennings pózuje fotografom s...
+7Herečka Natalie Portman prišla na premiéru v...

Ozdobou akcie však bola aj nežnejšia časť hereckého osadenstva. Herečka Natalie Portman sa obliekla do kreácie módneho domu Dior a volila veľmi decentnú úpravu vlasov aj líčenia. Po jej boku stál časť večera manžel Benjamin Millepied. Keď však prišlo na rad fotenie, vymenila ho za svojich dvoch kolegov.

Herečka Kat Dennings pózuje fotografom s... Foto: SITA/AP, Jon Furniss
Kat Dennings a Tom Hiddleston Herečka Kat Dennings pózuje fotografom s kolegom Tomom Hiddlestonom.

V rozhovore pre server EOnline.com priznala, že sa jej páčilo, keď mohla vylepiť facku obom svojim kolegom. Hoci pri Hemsworthovi vraj mala problém dočiahnuť. „Zdalo sa mi to veľmi uspokojujúce,“ vyjadrila sa s úsmevom. „Myslím, že to je želanie všetkých mojich kamarátok, ktorých priateľ už nezavolal, alebo zmizol a neozval sa, prípadne sa celkom vytratil z povrchu zemského,“ doplnila hviezda.

V novinke Thor: The Dark World nechýba ani jej kolegyňa Kat Dennings či švédsky herec Stellan Skarsgard.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Natalie Portman #Thor: The Dark World #facka

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...