Rodinná úderka! Krásna MacDowell s dcérou ohúrili v Berlíne

Aká matka, taká Katka - známe porekadlo platí v prípade herečky Andie MacDowellovej a jej dcéry Rainey naozaj na sto percent. Obe sú skutočne príťažlivé.

05.11.2013 10:57
debata
Herečka Andie MacDowell so svojou dcérou Rainey... Foto: SITA/AP, Jens Kalaene
Andie MacDowell so svojou dcérou Rainey Qualley Herečka Andie MacDowell so svojou dcérou Rainey Qualleyovou na galavečere Prix Montblanc v Berlíne.

Hviezda filmu Štyri svadby a jeden pohreb, ktorá v apríli oslávila 55. narodeniny, a jej pôvabná dcéra sa nedávno zúčastnili na galavečere Prix Montblanc v Berlíne. Pôvabom vyrážali dych obe.

Hoci MacDowell už dávno prekročila päťdesiatku a na jej tvári nechýbajú vrásky, patrí rozhodne medzi najkrajšie herečky. Vo večerných šatách pošívaných kvetinovým motívom z krištáľov vyzerala veľmi elegantne a noblesne.

Dcéra Rainey Qualley, ktorá svoju mamu sprevádzala, si obliekla červenú šifónovú róbu na jedno rameno a svojou úpravou pripomínala hollywoodsku divu. Ktohovie, možno sa jedného dňa taká aj stane.

Aká matka, taká Katka - očarujúca Andie... Foto: SITA/AP, Jens Kalaene
Andie MacDowell so svojou dcérou Rainey Qualley Aká matka, taká Katka - očarujúca Andie MacDowell (vľavo) a jej dcéra Rainey Qualley.

Rainey už má za sebou napríklad funkciu Miss Zlatých glóbusov – teda titul krásky, ktorý každoročne v rámci tradície dostáva dcéra niektorého zo známych hercov a je akýmsi „okrasným“ maskotom ceremoniálu. Väčšie šance zaujať aj inak, než len svojou krásou, však bude mať na filmovom plátne v dráme Mothers Day. Qualley by si v ňom mala zahrať práve s mamou Andie. Okrem tejto rodinnej dvojice sa v snímke objaví aj herečka Susan Sarandon s dcérou Evou Amurriovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #červený koberec #Berlín #Andie Macdowell #Rainey Qualley

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...