Nečakané! Oscarová kráska vyvolala ošiaľ, musela ju chrániť polícia

Knižná a následne filmová séria Hry o život sa stala novým fenoménom tínedžerských čitateľov, ale ošiaľ premiéry v Ríme zaskočil aj organizátorov.

15.11.2013 11:48
debata
Herečka Jennifer Lawrence a jej kolega Liam... Foto: Reuters, ALESSANDRO BIANCHI
Jennifer Lawrence a jej kolega Liam Hemsworth Herečka Jennifer Lawrence a jej kolega Liam Hemsworth na rímskej filmovej premiére snímky Hry o život: Skúška ohňom.

Do metropoly Talianska, kde momentálne prebieha filmový festival, vo štvrtok večer dorazili hlavné hviezdy druhého príbehu z knižnej ságy. Ich prítomnosť prilákala stovky fanúšikov. Herečka Jennifer Lawrence, ktorá stvárňuje titulnú rolu Katniss Everdeenovej, vyzerala očarujúco. Maslová róba z kolekcie Dior Couture konečne pozdvihla jej pôvaby správnym spôsobom a 23-ročná držiteľka Oscara bola vďaka svojmu bezprostrednému vystupovaniu a úsmevom „na zjedenie“.

Herečka Jennifer Lawrence a jej kolega Liam...
Herečka Jennifer Lawrence bola v Ríme v...
+2Premiéra filmu Hry o život: Skúška ohňom a...

Jej prítomnosť, spoločne s účasťou Liama Hemswortha a Josha Hutchersona, však natoľko rozrušila niektorých fanúšikov, bažiacich po podpise, že v Ríme museli zasahovať aj policajné zložky. Celý oddiel musel strážiť a držať zátarasy, za ktorými sa naťahovali stovky rúk s prosbou o autogram.

zväčšiť Premiéra filmu Hry o život: Skúška ohňom a... Foto: Reuters, ALESSANDRO BIANCHI
Hry o život: Skúška ohňom - Rím Premiéra filmu Hry o život: Skúška ohňom a príchod jeho hlavných hviezd vyvolal v Ríme skutočný ošiaľ. Fanúšikov musela za zátarasmi držať polícia.

Herečka sa napriek tomuto ošiaľu neustále usmievala a ochotne rozdávala podpisy. Niekoľko minút ju v zovretí držali aj médiá z celého sveta. Lawrence, ktorá svoju kariéru odštartovala ako tínedžerka v seriáloch a upútavkách MTV, je momentálne považovaná za jednu z najväčších hviezd mladej hollywoodskej generácie. Rímske prijatie o ničom inom nesvedčí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #Hry o život #rímsky festival #ošiaľ

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...