Bambi pre Gatesa aj Cyrusovú. Tentoraz bez lacných gest a nahoty

Anglický spevák Robbie Williams, jeho americká kolegyňa Miley Cyrus, zakladateľ Microsoftu Bill Gates alebo členka bývalej britskej dievčenskej kapely Spice Girls Victoria Beckham si vo štvrtok večer v Berlíne prevzali prestížne nemecké mediálne a televízne ceny Bambi.

15.11.2013 16:14
debata
Speváčka Miley Cyrus prichádza na udeľovanie... Foto: SITA/AP, Gero Breloer
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus prichádza na udeľovanie cien Bambi 2013.

Podľa DPA sa s napätím očakával najmä príchod Miley Cyrusovej, ktorá na seba v poslednej dobe upozornila lascívnymi vystúpeniami. Žiaden škandál sa ale nekonal. Speváčka vystúpila s baladickou skladbou a nepredviedla žiadnu choreografiu – spievala sediac na stoličke. Očarila aj v šatách na červenom koberci. Zahaľoval ju od hlavy po päty model od Jeana Paula Gaultiera. Z Nemecka si speváčka odviezla ocenenie za prínos pre popovú kultúru.

Herečka Karoline Herfurth na vyhlásení cien...
Herečka a modelka Nora Von Waldstaetten.
+12Nemecký herec Sebastian Koch.

Cenu za celoživotné dielo získal rakúsky spevák Udo Jürgens, ktorý sa preslávil hitmi, ako sú napríklad Siebzehn Jahr, blondes Haar ( Sedemnásť rokov, blonďavé vlasy ) alebo Ich war noch niemals in New York ( Ešte nikdy som nebol v New Yorku ). Sošku Bambi v kategórii Millenium dostali Bill a Melinda Gatesovci za ich charitatívne úsilie a boj proti chudobe.

Nmecké mediálne ceny sa udeľujú osobnostiam činným v televízii, filme a hudbe od roku 1948, a sú tak najstarším ocenením svojho druhu v Nemecku. Tento rok sa uskutočnil 65. ročník tejto ceremónie.

Dizajnérka Victoria Beckham objíma kolegu Karla... Foto: Reuters, TOBIAS SCHWARZ
Victoria Beckham objíma kolegu Karla Lagerfelda Dizajnérka Victoria Beckham objíma kolegu Karla Lagerfelda počas prijatia ceny Bambi, ktorú dostala vo štvrtok 14. novembra v Berlíne.

Medzi najznámejších držiteľov Bambiho z minulosti patrí bývalý americký prezident Bill Clinton, športové legendy Boris Becker alebo Muhammad Ali a rad hereckých hviezd vrátane Sophie Lorenovej či Jeana Maraisa. Z Česka je medzi nimi Eliška Balzerová, ktorá dostala Bambiho v roku 1982 po tom, čo nemecké publikum očarila v seriáli Nemocnica na kraji mesta.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Victoria Beckham #bill gates #Bambi #ocenenia

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...