Vica Kerekes tak ako ju nepoznáte - tentoraz žiadna erotika!

Do kín pred pár dňami vstúpil nový český film Krídla Vianoc. Hlavnú ženskú rolu v ňom znovu dostala u českých susedov tak zbožňovaná Vica Kerekes.

18.11.2013 00:00
debata
Ústredné trio filmu Krídla Vianoc - zľava:... Foto: Continental film
Karin Babinská, herečka Vica Kerekes a herec Richard Krajčo Ústredné trio filmu Krídla Vianoc - zľava: režisérka Karin Babinská, herečka Vica Kerekes a herec Richard Krajčo.

Ryšavá herečka, ktorú diváci dobre poznajú zo snímok ako Nestyda či Nedodržaný sľub, nechýbala ani na štvrtkovej premiére v bratislavskom multiplexe. Drobná kráska tentoraz prekvapila striedmou eleganciou – kombináciou krátkeho čierneho saka s asymetrickým zapínaním a béžovej kruhovej sukne, ktorú doplnila zlatými sandálkami a kabelkou do ruky.

Hlavní hrdinovia filmu Krídla Vianoc - herečka...
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková.
+7Herečka Vica Kerekes (v popredí) kráča s...

Na plátne sú pritom na Kerekesovú diváci zvyknutí ako na divokú, hravú a často veľmi živočíšnu dámu. Ako však uviedla aj ona sama, v novinke Krídla Vianoc je celkom iná než ju doteraz diváci mohli vidieť.

Žena, ktorú stvárnila, sa musí vyrovnávať s negatívnymi zážitkami a spomienkami a možnosť niečo si zaželať, ktorú dostane, nemusí byť len voľbou, ktorá je dobrá pre všetkých. Na českých blogoch sa však objavili aj vtipné komentáre – napríklad, že ide o film, v ktorom „prvýkrát“ herečka neukázala svoje poprsie.

Herečka Vica Kerekes zvolila na premiéru... Foto: Continental film
Vica Kerekes Herečka Vica Kerekes zvolila na premiéru elegantný outfit.

Hlavným hrdinom snímky v réžii Karin Babinskej je herec a spevák Richard Krajčo, mimochodom aktuálne aj Babinskej partner v súkromí – obaja spoločne robili Kerekesovej spoločnosť na bratislavskej premiére. Viac foto v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Krajčo #Vica Kerekes #Karin Babinská #Krídla Vianoc

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...