Módna noc plná krásy! Kocianová žiarila, Čobejová zažila trapas

Slovenskú smotánku a mnohé známe tváre v stredu večer prilákala do priestorov historickej Reduty charitatívna módna akcia. Nechýbali známi boháči, ani krásne modelky.

21.11.2013 15:53
debata (3)
Topmodelka Michaela Kocianová v šatách od... Foto: Fashion TV
Michaela Kocianová v šatách od Jakuba Polanku. Garde jej robil moderátor Bruno Ciberej. Topmodelka Michaela Kocianová v šatách od Jakuba Polanku. Garde jej robil moderátor Bruno Ciberej.

Na Fashion Sparkling Charity Night, ktorá sa konala pod taktovkou módnej televízie Fashion TV, bola hlavnou hviezdou dizajnérka Rashmi Kumari. Indická návrhárka priniesla do Bratislavy bezmála tri desiatky svojich modelov a ponúkla hosťom pohľad na kolekciu kombinujúcu honosnosť a pompéznosť odevov indickej šľachty a súčasnejšie strihy a materiály garderóby červených kobercov. Hodnota celej línie bola podľa organizátorov 90-tisíc eur.

Kolegyne - modelky Denisa Dvončová (vľavo) a...
Modelka a šéfka módneho magazínu Barbora...
+41Miss Slovensko Karolína Chomisteková (vpravo) s...

Na móle sa počas jej prehliadky striedali známe tváre ako Denisa Dvončová, Soňa Skoncová či Karolína Chomisteková. Mediálne azda najznámejšia slovenská modelka súčasnosti však sedela medzi hosťami. Reč je o Michaele Kocianovej, ktorá v šatách od dizajnéra Jakuba Polanku vyzerala ako éterické zjavenie. Jej prezentácii nechýbal ani sexepíl – u dlhonohej Trenčanky ho podčiarkol rafinovaný dekolt aj rozparok.

Módne faux pas slovenských herečiek - Zuzana... Foto: Fashion TV
Zuzana Haasová (vľavo) a Michaela Čobejová Módne faux pas slovenských herečiek - Zuzana Haasová (vľavo) a Michaela Čobejová prišli v rovnakých šatách.

Pozornosť pútala aj priateľka podnikateľa Borisa Kollára Andrea Heringhová, ktorá prišla na galavečer v šatách z dielne Lanvin. Tlmená prezentácia, dôraz na jemnosť a matnosť z nej robili jednu z najpôvabnejších aj najštýlovejších dám večera.

Dizajnérka Rashmi Kumari (v strede) s... Foto: Fashion TV
Dizajnérka Rashmi Kumari (v strede) s organizátorkou benefičného večera Gabrielou Drobovou a moderátorom Leošom Marešom. Dizajnérka Rashmi Kumari (v strede) s organizátorkou benefičného večera Gabrielou Drobovou a moderátorom Leošom Marešom.

Menší trapas utŕžili počas stredajšej akcie dve slovenské herečky – Michaela Čobejová a Zuzana Haasová. Obe sa totiž objavili na akcii v rovnakom modeli šiat. Haasovú odlišovala len červená ruža pri krku.

Podnikateľ Boris Kollár s priateľkou Andreou... Foto: Fashion TV
Boris Kollár a Andrea Heringhová Podnikateľ Boris Kollár s priateľkou Andreou Heringhovou. Tá bola jednoznačnou kráľovnou večera v kreácii Lanvin.

Ako ohnivá dáma, celá v červenom, sa na benefičnej akcii prezentovala lekárka Alena Pallová, ktorá spoločne s riaditeľkou Fashion TV Gabrielou Drobovou prevzali aj šek z dražby na 10-tisíc eur. To však nebola konečná suma. Dohromady sa vyzbieralo viac ako 35-tisíc eur, ktoré by mali byť použité na pomoc onkologickým pacientkam.

Bohatú galériu zo stredajšej akcie si pozrite vyššie.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Michaela Kocianová #Andrea Heringhová #Fashion Sparkling Charity

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...