Móda hviezd: Kmotríková stavila na klasiku, uchvátila Heringhová!

Galavečer Fashion Sparkling Charity Night 2013 pod taktovkou módnej televízie Fashion TV sa niesol v znamení pompéznosti - a to, samozrejme, platí aj pre módu prítomných známych žien. Zaručuje však luxusný model aj luxusný vzhľad?

22.11.2013 15:45
debata (4)
Topmodelka Michaela Kocianová v šatách od... Foto: Fashion TV
Michaela Kocianová v šatách od Jakuba Polanku. Garde jej robil moderátor Bruno Ciberej. Topmodelka Michaela Kocianová v šatách od Jakuba Polanku. Garde jej robil moderátor Bruno Ciberej.

Dobrá správa znie, že v tomto prípade sa väčšine pozvaných žien voľba garderóby vydarila. Niektoré zostali verné svojej typickej prezentácii, iné experimentovali – slávnostné gala však na plnej čiare ovládli dve dámy.

Modelka a playmate Andrea Heringhová v kreácii...
Topmodelka Michaela Kocianová v šatách od...
+18Modelka Simona Slobodníková-Brnová.

Topmodelka Michaela Kocianová a jej módny výber je už tradičnou zárukou estetického zážitku a nesklamala ani tentoraz. V hodvábnych šatách od dizajnéra Jakuba Polanku vyzerala rodáčka z Trenčína naozaj noblesne. Strihovo vyzerala róba priam étericky, hlbší dekolt, rozparok či tenučké špagetové ramienko okolo krku pridávali dotyk jemnej zvodnosti. Béžové lakované lodičky a kabelka do ruky nenútene dopĺňali model vo výraznej farbe kráľovskej modrej. Úprava účesu bola patrične slávnostná, no nie prehnaná. Na Kocianovej skrátka vidieť, že má cit pre mieru.

Podnikateľ Boris Kollár s priateľkou Andreou... Foto: Fashion TV
Boris Kollár a Andrea Heringhová Podnikateľ Boris Kollár s priateľkou Andreou Heringhovou. Tá bola jednoznačnou kráľovnou večera v kreácii Lanvin.

Skutočným prekvapením večera však bola playmate Andrea Heringhová. Tak, ako vyzerala v stredu večer, si ju hádam ani nepamätáme. Partnerka podnikateľa Borisa Kollára si obliekla šaty z dielne značky Lanvin na jedno rameno so zaujímavo riešeným riasením na rukáve. Sila však nespočívala len v očarujúcom dizajnérskom kúsku, ktorý balansoval na hranici pompéznosti róby a strohosti rubáša. Vlasy sčesané do hladka na cestičku a spojené v prísnom cope. K nim takmer nahé (a tým pádom nie prehnane veľké) pery, výrazné tmavé obočie a experimentálne kombinovanie bieleho zlata na krku so zlatou listovkou do ruky – toto bol styling hodný hollywoodskej udalosti a je veľmi príjemným prekvapením, že ho predviedla práve Heringhová.

Modelka a šéfka módneho magazínu Barbora... Foto: Fashion TV
Barbora Franeková Modelka a šéfka módneho magazínu Barbora Franeková.

Do zástupu príťažlivých dám sa zaradila aj bývalé účastníčky súťaže Miss Slovensko. Niekdajšia víťazka Barbora Franeková má v sebe akúsi labutiu ladnosť a tú naplno využila pri prezentovaní sa v čiernej večernej róbe s výrazným výstrihom. Doplnila ju krátkym kabátikom so zdôraznenými pleciami. Výstrih zdobil decentný šperk a krásna bola aj kabelka do ruky. U mnohých dám ošemetne pôsobiaca dĺžka šiat, spod ktorých vykúkajú prsty na nohe, v tomto prípade neprekážala.

Modelka Simona Slobodníková-Brnová. Foto: Fashion TV
Simona Slobodníková-Brnová Modelka Simona Slobodníková-Brnová.

Simona Slobodníková-Brnová – bývalá vicemiss si obliekla večerný model z dielne značky Versace. Kreácia v tóne ľadovej belasej mala zaujímavý detail plisovania. Na klasickom vertikálnom plisovaní sa totiž látka pri spodnom leme „lámala“ v kolmých plisoch, čo vytvárala netradičný vizuálny efekt. Ľahkosť šiat kombinovaná so skrátenou kožušinovou vestičkou bola dobrou voľbou, možno však Slobodníková mohla odhaliť viac krk. Namokro dozadu vyčesané vlasy pôsobili efektne, líčenie aj doplnky však boli v poriadku a korešpondovali s estetikou talianskej značky Versace. Zo Slobodníkovej ako nositeľky tohto labelu by mali v Taliansku zrejme radosť.

Herečka Petra Blesáková. Foto: Fashion TV
Petra Blesáková Herečka Petra Blesáková.

Herečka Petra Blesáková známa z Paneláku sa neukazuje v spoločnosti často vo večernej garderóbe – jej podoba teda bola prekvapením. Šaty s prepracovaným akoby podprsenkovým živôtikom nechali vyniknúť jej ukážkovú figúru, škoda len pokrčeného materiálu pri spodnom leme. Kabelka k šatám bola zbytočne veľká a pôsobila ošuntelo. Tiež by nebolo na škodu jemne upraviť vlasy – vytvárali dojem akoby nedokončenej prípravy.

Moderátorka Adriana Kmotríková. Foto: Fashion TV
Adriana Kmotríková Moderátorka Adriana Kmotríková.

Biela večerná toaleta s rozparkom lemovaným volánom – to je doslova klasika pre moderátorku Adrianu Kmotríkovú. Tvár televízneho spravodajstva vyzerá v podobných modeloch vždy patrične noblesne a žensky. Akurát máte pocit, že čosi podobné už mala na sebe stokrát. Na druhej strane – ak si žena nájde strih či podobu, v ktorej sa cíti prirodzene a príjemne, tlačiť ju niekam inam tiež nie je šťastné. Jedno odporúčanie by sme však mali – upraviť vlasy. Kmotríkovej svedčia drdoly, vlasy vypnuté dozadu a úplne najlepšie vyzerala s falošným bobom pred pár rokmi.

Riaditeľka Fashion TV a organizátorka akcie... Foto: Fashion TV
Gabriela Drobová Riaditeľka Fashion TV a organizátorka akcie Gabriela Drobová. Oblečená v šatách od dizajnérky Rashmi Kumari.

Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová si obliekla na slávnostný večer biele šaty na jedno rameno s tylovou šupkou pošívanou zlatými flitrami a krištáľmi. Luxusný model pochádzal z dielne indickej dizajnérky Rashmi Kumari, ktorá bola exkluzívnym hosťom večera. Drobovej šaty svedčali a veľmi vhodne ich doplnila šperkami. Kabelka farebne korešpondovala s modelom, ale vhodnejšia by bola menšia.

Ďalšie známe tváre na stredajšom galavečere nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #módna polícia #Andrea Heringhová #Fashion Sparkling Charity Night 2013 #Kocianová #Franeková

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...