Svadobné deja vú? Knightley očarila v šatách, ktoré mala pri oltári

Rozhodne nepatrí medzi hviezdy, ktoré by si robili starosti, či ich médiá vyfotia dvakrát v rovnakých šatách. Práve naopak, Keira Knightley svoj milovaný model nosí hrdo do spoločnosti.

04.12.2013 13:45
debata
Manželia Keira Knightley a James Righton na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Keira Knightley a James Righton Manželia Keira Knightley a James Righton na benefičnom gala SeriousFun Gala v Londýne.

Britská herečka sa v utorok večer objavila na benefičnej akcii SeriousFun Gala v Londýne a očarila v pudrovej kreácii po kolená. Model šiat s nadýchanou riasenou sukienkou a zdobeným tylovým živôtikom pochádza z kolekcie módneho domu Chanel, s ktorým 28-ročná hviezda dlhodobo spolupracuje.

O tom, že tento model jej prirástol k srdcu, svedčí aj fakt, že na verejnost sa v ňom objavila už dvakrát. Prvýkrát už v roku 2007. Rovnaký model si potom hviezda zvolila aj na výnimočnú príležitosť – deň D. V šatách od Chanel, ktorých autorom je Knightleyovej priateľ Karl Lagerfeld, si obliekla na vlastnú svadbu.

Herečka Keira Knightley sa objavila na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Keira Knightley Herečka Keira Knightley sa objavila na benefičnom gala v Londýne v šatách, v ktorých sa pred pár mesiacmi vydávala.

Jej manžel, hudobník James Righton mal teda pravdepodobne v utorok večer deja vu. A očividne veľmi príjemné. Svoju krásnu nevestu zvieral v náručí a usmieval sa na objektívy. Manželská dvojica spoločne podporila podujatie nadácie, ktorá sa dlhodobo podieľa na projektoch pomoci pre deti s ťažkými diagnózami.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadobné šaty #Keira Knightley #Chanel #benefícia

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...