Úchvatné na prahu 50-ky! Bellucci aj Binoche žiarili medzi diamantmi

Herečky Juliette Binoche a Monica Bellucci oslávia budúci rok životné jubileum - päťdesiat rokov. Počas slávnostného otvorenia výstavy v centre Paríža však ukázali, že vek je skutočne len číslo.

07.12.2013 00:00
debata
Talianska herečka Monica Bellucci bola jednou z... Foto: Image.net - Rindoff Petroff / Castel
Monica Bellucci Talianska herečka Monica Bellucci bola jednou z hviezd slávnostného otvorenia výstavy Cartier v parížskom Grand Palais.

Talianska diva Bellucci aj jej francúzska kolegyňa sa objavila na slávnostnom gala na počesť štartu výstavy klenotníckej značky Cartier pod názvom Cartier: Le style et l’histoire. V priestoroch parížskeho Grand Palais sa konal slávnostný banket s výstavou a niekoľko stoviek pozvaných hostí si mohlo pozrieť výstavu tých najluxusnejších šperkov medzi prvými. Potom sa presunuli do Galerie Courbe na večeru pripravenú renomovaným šéfkuchárom Jeanom Pierrom Vigatom.

Talianska herečka Monica Bellucci bola jednou z...
Herečka Monica Bellucci a president značky...
+10Cosima Ramirez a Emmanuel de Brantes spoločne...

V expozícii, ktorá bude vystavená do 16. februára, sa nachádzajú kúsky ako tiara z monackého kniežatstva, ktorú nosila aj Grace Kelly, či brošňa v tvare pelikána, alebo náhrdelník v tvare hada, ktorý zdobí bezmála dvetisícpäťsto diamantov. Luxusné šperky však predviedli aj spomenuté dámy.

Knieža Albert z Monaka, herečka Juliette... Foto: Rindoff Petroff / Castel
Knieža Albert z Monaka, herečka Juliette Binoche a prezident značky Cartier Stanislas de Quercize. Knieža Albert z Monaka, herečka Juliette Binoche a prezident značky Cartier Stanislas de Quercize.

Okrem talianskej hviezdy, ktorá sa vraj znovu vrátila k manželovi Vincentovi Casselovi (šuškalo sa o ich odlúčení) a francúzskej krásky z filmu Čokoláda si prišli pozrieť vyše šesťsto vystavených exponátov aj herečky Kristin Scott Thomas, Joely Richardson, dizajnérka Agatha Ruiz de la Prada či monacké knieža Albert.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šperky #diamanty #výstava #Monica Bellucci #Juliette Binoche #Cartier #Grand Palais

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...