Amy Adams kráľovnou v priehľadnej čipke! V kine na nepoznanie

S milostnou komédiou Terapia láskou zaznamenal režisér David O. Russell prekvapivý úspech a herečke Jennifer Lawrenceovej dokonca "prihral" Oscara. Teraz sa vracia s novým filmom.

10.12.2013 12:18
debata
Herečka Amy Adams si na premiéru obliekla šaty... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Amy Adams Herečka Amy Adams si na premiéru obliekla šaty od dizajnéra Elieho Saaba.

Snímka American Hustle sa už v štádiu výroby zaradila medzi mimoriadne očakávané – Russellovi sa totiž podarilo získať do filmu hviezdne mená ako Amy Adamd, Jeremy Renner či Christian Bale. Znovu sa spojil aj s Bradleym Cooperom a samotnou Jennifer Lawrenceovou. V nedeľu večer mal film premiéru v New Yorku.

Herec Jack Huston a modelka Shannan Click.
Herec Jeremy Renner.
+9Režisér David O. Russell (vľavo) a herečka Amy...

Hoci jedna z najočakávanejších hviezd, mladá držiteľka Oscara, chýbala, mohli aspoň zažiariť ostatní prítomní. Najviac sa to podarilo herečke Amy Adamsovej. Ryšavka, ktorú diváci poznajú napríklad aj z filmu Julie a Julia, dorazila na slávnostné premietanie v luxusných šatách z čipky, ktoré odhaľovali jej nohy, ale rafinovane ukrývali partie tak, aby stále vyzerala ako dáma. Kreácia pochádzala zo salónu Elieho Saabaa – Adams s libanonským dizajnérom spolupracuje už niekoľko rokov.

Herec Christian Bale a jeho manželka Sibi... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Christian Bale a jeho manželka Sibi Blazic Herec Christian Bale a jeho manželka Sibi Blazic spoločne na premiére American Hustle.

Medzi hosťami premiéry nechýbal takmer nik zo spomenutých hercov, prekvapil najmä Christian Bale. Muž, ktorý je známy oddanosťou herectvu natoľko, že podstupuje neuveriteľné vizuálne premeny, sa aj tentoraz pripravuje na nový film. A kvôli nemu už nabral niekoľko kilogramov.

O vizuálnych premenách sa určite dá hovoriť aj v súvislosti s American Hustle – väčšina hercov je na plátne na nepoznanie, prípade s poriadne karikatúrnym imidžom.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Amy Adams #Christian Bale #American Hustle #Elie Saab #vizuálna premena

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...