Móda hviezd: Belányiovej chutí klasika, Heringhová raz super, inokedy...

Uplynulý týždeň bol bohatý na spoločenské udalosti aj večierky. Ako zvládli módne výzvy pozvané známe tváre?

16.12.2013 13:55
debata
Moderátorka Andrea Belányiová (vpravo) s... Foto: ORANGE
PF Andrea Belányiová Moderátorka Andrea Belányiová (vpravo) s kamarátkou.

Azda najhonosnejší večer ponúkla prehliadka plesových trendov v úvode týždňa. Väčšina pozvaných dám nesklamala. Moderátorka Andrea Belányi stavila na nekonfliktnú koktejlovú klasiku – čiernu puzdrové minišaty, ktoré doplnila pančuchami s drobným bodkovaným vzorom, lakovanými lodičkami a kabelkou s akcentom neónovej žltej. Kombinácii niet čo vyčítať – Belányi ako moderátorka zvládla banketový odev dobre, trošku experimentovania by však predsa len neuškodilo.

Topmodelka Kinga Rajzak v šatách z kolekcie...
Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová s...
+22Slovenská modelka Andrea Verešová prichádza na...

Svoju variabilitu a príťažlivosť opäť potvrdila playmate Andrea Heringhová. Hodvábny čierny overal s priehľadnou vrchnou časťou a kontrastnými bielymi manžetami a golierikom mal správnu dávku elegancie, ale aj zvodnosti. Hladká čierna podprsenka bola vhodne zvolená, drobná listovka s trblietavým dezénom celkový look umocňovala. Heringhová čoraz častejšie presviedča aj o tom, že sa dokáže hrať s podobou líčenia či úpravy účesu. Tie boli bezchybné. Jediná malá výčitka k danému znie – možno by to chcelo o číslo či dve menšie prednosti. A výsledok by bol aj s hviezdičkou.

Modelka Andrea Heringhová. Foto: ORANGE
Andrea Heringhová Modelka Andrea Heringhová.

Škoda len, že Heringhová s rovnakou mierou nevolí aj pri výbere prehliadok, na ktorých sa prezentuje. V róbe od Rebeccy Deák Justh, v ktorej sa predviedla na piatkovej Zlatej prehliadke v rámci Bratislavských módnych dní, pôsobila kostýmovo a provinčne. Niet pochýb o tom, že róbu vytvorili z drahých materiálov, ručná práca zabrala desiatky hodín práce. Strihové vyhotovenie, ale aj sprievodné detaily s maľovaním na telo a výčesom školáčky z ulice, však skrátka pôsobili ako bizarný mix.

Topmodelka Kinga Rajzak v šatách z kolekcie... Foto: ORANGE
Kinga Rajzak Topmodelka Kinga Rajzak v šatách z kolekcie Missoni.

Ako modelka s dokonalým citom pre štýl a mieru sa preukázala hviezda spomenutej Orange Fashion Show – Kinga Rajzak. Slovensko-maďarská kráska si na párty po pracovnej časti večera obliekla šaty z dielne talianskej značky Missoni. Majstri úpletov vytvorili kreáciu, ktorá v sebe nesie luxus, nádych pompéznosti, no zároveň komfortnú ležérnosť. Doplnok v podobe drobnej Chanel kabelky cez plece umocňoval dievčenskosť a mladistvosť stylingu.

Na spomenutej pondelňajšej akcii však nemohla chýbať ani jej organizátorka a riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová. Voľba čiernych splývavých šiat od Ricka Owensa, ktoré vďaka dokonalému strihu vytvárali akoby skulpturálnu siluetu, bola vynikajúca. Kontrastná kožušinová kabelka do ruky a výrazné zlaté doplnky celkový styling vhodne dopĺňali a umocňovali.

Moderátorka Soňa Müllerová na akcii Orange... Foto: ORANGE
Soňa Müllerová Moderátorka Soňa Müllerová na akcii Orange Fashion Show 2013 v kreácii od Marcela Holubca.

Na čierno-bielu kombináciu stavila zase moderátorka plesového večera Soňa Müllerová. Na Slovensko patrí medzi najlepšie sa obliekajúce dámy vo svojom fachu a ani tentoraz nešliapla vedľa. Biela blúzka so stovkami aplikácií holubičích krídel od Marcela Holubca doplnená úzkou čiernou taftovou sukňou s naznačenou vlečkou boli veľmi patričnou kombináciou pre slávnostný charakter večera. Na Müllerovej je skvelý aj jej vrodený mladistvý šarm a vybalansovaná miera pre experimentovanie.

Ppríťažlivý model si na rovnaký večer obliekla Gabriela Drobová. Riaditeľka Fashion TV zvolila červené šaty s odhaleným chrbtom od Toma Forda. Detail lemovania hrubým zlatým zipsom len podčiarkoval luxusnosť modelu. Zlaté a smaragdovozelené doplnky boli vhodne zvolené, kabelka bola neutrálna.

Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová... Foto: ORANGE
Andrea Cocherova a Kinga Rajzak Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová (vľavo) a topmodelka Kinga Rajzak v červených šatách zo srdca od Hany Převrátilovej a Borisa Hanečku.

V prípade plesovej galaprehliadky s podtitulom Zlatá, ktorá sa konala minulý týždeň v piatok, skutočne príjemným prekvapením bola modelka Romana Škamlová. Blondínka mala v minulosti sklon vulgarizovať svoj vzhľad, ale posledné mesiace akoby našla správnu mieru. Je zvodná, no zároveň elegantná a ženská. Dokonca decentná. V jednoduchej smotanovej kreácii bez ramienok, doplnenej zlatými prvkami, pôsobila vkusne a príťažlivo.

Modelka Romana Škamlová (vľavo) a jej kolegyňa... Foto: Daniel Kaplavka /STAR production
Romana Škamlová Modelka Romana Škamlová (vľavo) a jej kolegyňa Mária Zelinová (vpravo) sú časťou dizajnérskeho zoskupenia NuPPL. Na Zlatej prehliadke obliekli Denisu Mendrejovú (v strede).

Aj čierny model jej kolegyne Márie Zelinovej, s ktorou spoločne tvoria v dizajnérskom zoskupení NuPPL, zaujal. Pod čipkou ukrytý výstrih a rukávy na kreácii s precízne vytvarovanými a zdôraznenými plecami nabúrali stereotyp typicky odhaľujúceho stylingu slovenských moderátoriek a modeliek. Dobrá voľba, ktorú by možno ešte o kúsok vylepšilo, ak by Zelinová zvolila decentnejší účes.

Počas uplynulých dní sa konal napríklad aj večierok televízie Markíza či krst novej knižky Adely Banášovej alebo oslava narodenín magazínu OK!. Bohatú galériu domácich celebrít na týchto podujatiach si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Andrea Heringhová #hodnotenie #Kinga Rajzak #Orange Fashion Show #Zlatá prehliadka #celebrity #Romana Škamlová #Andrea Belányi

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...