Tu bradavka, tu nohavičky: trapasy zažila Hantuchová aj Hriadeľová!

Občas sa im to prihodí nechtiac, niekedy je jasné, že išlo o strategicky premyslený zámer. Výsledok je však v oboch prípadoch rovnaký - skončia na stránkach bulvárnych magazínov či na webe. Ako "trapasili" hviezdy v uplynulom roku?

17.12.2013 01:40
debata (2)
Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley... Foto: Profimedia.sk
Rosie Huntington-Whiteley Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley odchádzala z párty po vyhlásení Britských módnych cien. Nechtiac sa odhalila.

Počas roka 2013 sa podobných odhalení nazbieralo neúrekom. Medzi najvýraznejšie určite patril trapas herečky Evy Longorie na červenom koberci v Cannes. Americká herečka sa totiž obliekla do šiat s vysokým rozparkom, pod ktoré si zabudla obliecť bielizeň. A rozkrok neustrážila.

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová na...
Speváčka Miley Cyrus na párty Clivea Davisa...
+24Víťazstvo moderátorky športu Lenky...

Podobne dopadla aj raperka Iggy Azalea na vyhlásení cien MTV Europe Music Awards, ktoré sa tento rok rozdávali v Amsterdame. Len pred pár týždňami musela neželanému odhaleniu čeliť topmodelka Rosie Huntington-Whiteley. V červenom kostýme od Antonia Berardiho odhalila prsník.

A faux pas neobchádzali ani domáce celebrity. Tenistka Daniela Hantuchová má s dotieravými paparazzmi skúsenosti podobne ako hollywoodsku hviezdy. A vďaka šikovným objektívom aj skúsenosti s medializovaním svojich nohavičiek v novinách.

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová na... Foto: Profimedia.sk
Daniela Hantuchová Slovenská tenistka Daniela Hantuchová na vlastnej koži zažila trapas s odhalenou bielizňou kvôli dotieravým paprazzom.

Moderátorke Lenke Hriadeľovej, ktorá si na jar tohto roka preberala cenu OTO, spravili zlú službu šaty, ktoré akosi neustrážili jej kypré prednosti. A aj Diana Hágerová či Andrea Verešová by o odhaleniach vedeli hovoriť svoje. Viac v galérii.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nohavičky #prsník #faux pas #trapasy hviezd

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...