Bartošová znovu vo forme! Na plese prekvapila, spevom i vzhľadom

Speváčka Iveta Bartošová sa v lete ocitla na stranách väčšiny českých aj slovenských novín a vyzeralo to, že jej životný príbeh sa neskončí dobre. Druhé šance však existujú.

17.12.2013 12:09
debata
Speváčka Iveta Bartošová s moderátorom Alešom... Foto: Profimedia.sk
Iveta Bartošová Speváčka Iveta Bartošová s moderátorom Alešom Hámom na plese v karlovarskom hoteli Grandhotel Pupp.

Česká speváčka, ktorej momentky aj videá v zúboženom stave ešte pred pár mesiacmi desili verejnosť, sa snaží vrátiť na výslnie. Zdá sa, že zatiaľ sa jej celkom darí. Dôkazom bol aj sobotňajší koncert na plese v karlovarskom hoteli Grandhotel Pupp.

Štyridsaťsedemročná speváčka pricestovala do Karlových Varov kvôli večernému vystúpeniu niekoľko hodín vopred a absolvovala najprv zvukovú skúšku. Spievanie naživo bolo jedným z príjemných prekvapení, ktoré Bartošová dopriala hosťom podujatia aj fanúšikom.

Ďalším bol vzhľad, na ktorom si ešte pred pár mesiacmi vôbec nedala záležať. Hoci róbu v tónoch pruskej modrej, v ktorej sa predviedla, mala z požičovne, šaty jej dodali noblesný dojem. Bartošová už pred pár týždňami počas vystúpenia na Slovensku potvrdila, že sa dala dokopy. Vďačí za to údajne aj manželovi Josefovi Rychtářovi a synovi Arthurovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #Iveta Bartošová #sexi #Grandhotel Pupp

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...