Legendy pokope! Oscarové divy Streep a Roberts žiarili na premiére

Divadelnú hru August: Stratení v Oklahome má v repertoári aj Slovenské národné divadlo. Filmovú adaptáciu britského originálu od Tracyho Lettsa odpremiérovali v Hollywoode.

19.12.2013 10:40
debata
Herečka Julia Roberts (vľavo) a Meryl Streep sa... Foto: SITA/AP, John Shearer
Julia Roberts (vľavo) a Meryl Streep Herečka Julia Roberts (vľavo) a Meryl Streep sa spoločne bavia na premiére filmu August: Osage County.

Ide pritom o jednu z očakávaných adaptácií na plátno, keďže do hlavných úloh sa tvorcom podarilo získať hviezdy ako Meryl Streepovú či Juliu Robertsovú. Obe dámy sa spoločne stretli aj na premiére v Los Angeles v pondelok večer.

Herečka Julia Roberts a jej kolega Ewan...
Herečka Julia Roberts prišla na premiéru v...
+5Herečka Abigail Breslin prišla na premiéru...

Hoci ani jedna z nich už nepatrí do mladej generácie, ktorá momentálne zažíva veľkú popularitu, o pozornosť nemali núdzu. Obe dámy sú držiteľky Oscara a od ich výkonov si veľa budú určite sľubovať aj diváci v kinách. Nádejou by mohol byť aj fakt, že obe už nominovala za výkon v dráme s humornými prvkami Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov na cenu Zlatý glóbus.

V snímke August: Osage County, ktorá sa bude na Slovensku v kinách premietať pod názvom Blízko od seba, si zahrala aj herečka Juliette Lewis, Abigail Breslin či herci Bryan Cranston a Ewan McGregor.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Meryl Streep #Julia Roberts #Zlatý glóbus #August: Osage County

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...